Închide meniul

„Coşmarul” lui Liverpool poate ajunge gratis la Newcastle. Loris Karius este dorit de cea mai bogată echipă din Premier League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 septembrie 2022, 17:04

„Coşmarul lui Liverpool poate ajunge gratis la Newcastle. Loris Karius este dorit de cea mai bogată echipă din Premier League

Loris Karius poate ajunge la Newcastle, dup[ desp[r'irea de Liverpool

Loris Karius, într-un meci pentru Liverpool/ Profimedia

„Coşmarul” lui Liverpool, Loris Karius, poate ajunge gratis la Newcastle. Una dintre cele mai bogate echipe din Premier League este interesată de serviciile portarului care i-a „îngropat” pe „cormorani” în finala Champions League din 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loris Karius a părăsit-o pe Liverpool în această vară, după ce contractul său a expirat pe Anfield. După gafele din finala Ligii, şansele sale la trupa lui Jurgen Klopp au scăzut drastic, fiind împrumutat la diverse echipe.

„Coşmarul” lui Liverpool, Loris Karius, poate ajunge gratis la Newcastle

Newcastle ţinteşte să-l transfere pe Loris Karius, anunţă presa din Anglia. Trupa din Premier League a ajuns la această variantă de urgenţă, după ce Karl Darlow, portarul de rezervă, s-a accidentat. Golakeeper-ul titular al celor de la Newcastle este englezul Nick Pope.

Loris Karius a evoluat la Liverpool din 2016, când a fost transferat de la Mainz. Acesta a fost titular doar două sezoane pentru „cormorani”, până la transferul lui Allison din 2018, jucător indispensabil în trupa lui Jurgen Klopp.

Loris Karius a mai fost împrumutat la formaţii precum Besiktas şi Union Berlin, după gafele monumentale din finala Champions League din 2018. Atunci, Liverpool era învinsă cu 3-1 de Real Madrid, două goluri ale „galacticilor” venind pe fondul greşelilor portarului „cormoranilor”.

Reclamă

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool, după umilinţa cu Napoli

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool, după umilinţa cu Napoli. Liverpool a pierdut cu 4-1 la Napoli, după o prestaţie dezastruoasă.

Jurgen Klopp a spus că nu ar trebui să îşi facă griji cu privire la viitorul său pe banca celor de la Liverpool. Antrenorul german spune că patronii săi d ela Liverpool sunt calmi şi nu iau decizii la cald.

Întrebat dacă se teme că poate fi dat afară, Jurgen Klopp a răspuns imediat.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu chiar, dar cine știe? Patronii sunt diferiți, ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. În momentul în care își vor schimba abordarea, probabil îmi vor spune„, a spus Jurgen Klopp, conform celor de la liverpoolecho.co.uk.

Antrenorul celor de la Liverpool a încercat să explice ce s-a întâmplat în partida cu Napoli. Acesta a recunoscut că nu se aştepta la un astfel de rezultat.

„E foarte greu de digerat ce s-a întâmplat, dar nu e atât de dificil de explicat. În primul rând, Napoli a jucat foarte bine, iar noi nu. Aceasta este prima explicație pentru înfrângere. De asemenea, am avut puțin ghinion la ambele penalty-uri.

Următoarele două goluri primite i le-am pus pe tavă lui Napoli. Nu e deloc bine, trebuia să ne apărăm mai bine. Nu am fost compacți nici în defensivă, nici în ofensivă. Când îl ai pe Alisson în poartă, trebuie să fii foarte slab să primești trei goluri în prima repriză. S-a văzut pe teren că nu am lucrat ca o echipă, de aceea pierdem meciuri„, a mai spus Klopp.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și