Închide meniul

Şeicul lui Newcastle începe asaltul pe piaţa transferurilor. Ofertă de 20 de milioane de euro pentru un jucător al Barcelonei

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 11:00

Reclamă
Şeicul lui Newcastle începe asaltul pe piaţa transferurilor. Ofertă de 20 de milioane de euro pentru un jucător al Barcelonei

Şeicul lui Newcastle vrea să transfere un jucător dorit de Barcelona

Mohammed Bin Salman este patronul lui Newcastle / Profimediaimages

Şeicul lui Newcastle începe asaltul pe piaţa transferurilor. Mohammed Bin Salman are planuri uriaşe la marea surpriză din Premier League şi e gata să îi facă toate poftele antrenorului Eddie Howe. Memphis Depay este jucătorul pentru care insistă ocupanta locului trei din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul „coţofenelor” i-a oferit Barcelonei 20 de milioane de euro pentru atacantul de 28 de ani, care este rezervă de lux pe Camp Nou. Atacantul olandez a jucat în numai două meciuri în acestă ediţie din La Liga şi a înscris un gol.

Şeicul lui Newcastle începe asaltul pe piaţa transferurilor. Ofertă pentru Memphis Depay

Depay, care a fost titular la naţională în meciul cu Argentina, din sferturile de finală ale CM 2022, intră în ultimele şase luni de contract. Pentru a nu-l pierde gratis, Juan Laporta este dispus să accepte oferta primită de la Newcastle, anunţă mundodeportivo.com.

Totuşi, preşedintele catalanilor se loveşte de refuzul atacantului, care nu se grăbeşte să plece. Acesta vrea să îşi încheie contractul cu gruparea blaugrana, pentru a putea negocia din postura de jucător liber de contract. Astfel, ar putea primi o sumă importantă la semnătură.

Sursa citată anterior anunţă că şefii Barcelonei mai fac o ultimă încercare. Vor să împartă cu Depay suma de bani pe care e dispus să o achite Mohammed Bin Salman.

Reclamă

Allan Saint-Maximin, Alexander Isak, Callum Wilson, Joelinton şi Christopher Wood sunt jucătorii din atacul lui Newcastle.

Şi Khvicha Kvaratskhelia este pe lista de transferuri a lui Newcastle

Șeicul lui Newcastle este gata să plătească 57 de milioane de euro pentru jucătorul comparat cu Diego Maradona. Patronul trupei din Premier League, Mohammed Bin Salman, este cu ochii pe Khvicha Kvaratskhelia, și se luptă pentru transferul său cu granzii PSG și Real Madrid.

Khvicha Kvaratskhelia are un sezon de vis la Napoli, fiind comparat de fanii italienilor cu legendarul Diego Maradona. Jucătorul georgian, în vârstă de 21 de ani, are 8 goluri și 10 pase decisive, în 17 partide în care a evoluat în acest sezon, și astfel a intrat în atenția cluburilor mari din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Newcastle sunt dispuși să îi achite 57 de milioane de euro lui Napoli, în schimbul lui Khvicha Kvaratskhelia. Georgianul este principala țintă a șeicului care patronează clubul din Premier League, însă nu va forța un eventual transfer în pauza competițională din iarnă, ci va aștepta până la finalul sezonului.

Misiunea lui Newcastle de a obține semnătura lui Kvaratskhelia va fi una extrem de dificilă. Presa britanică anunță faptul că Real Madrid și PSG îl au și ele pe listă pe tânărul jucător care a impresionat în acest sezon la Napoli.

Newcastle, cel mai bogat club din lume

Newcastle este cel mai bogat club din lume, la începutul sezonului cheltuind 246 de milioane de euro pe transferuri, însă rezultatele au fost vizibile. Alexander Isak, Kierna Trippier sau Bruno Guimaraes sunt jucătorii aduși a începutul sezonului, care au dus echipa pe locul trei în Premier League.

Khvicha Kvaratskhelia, pe care fanii l-au supranumit „Kvaradona”, cu trimitere la Diego Maradona, are un sezon de vis în Serie A. Trupa sa, Napoli, este lider detașat în campionatului Italiei, fiind fără înfrângere în acest sezon. Trupa lui Luciano Spaletti este calificată și în optimile Ligii Campionilor, acolo unde se va duela cu Frankfurt.

Khvicha Kvaratskhelia a fost transferat de napoletani la începutul sezonului, de la Dinamo Batumi, formație din prima ligă din Georgia. Italienii plăteau în schimbul său 10 milioane de euro, iar în prezent mijlocașul este cotat la 60 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Kvaratskhelia are contract cu Napoli până iunie 2027.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și