Închide meniul

Manchester United vrea să transfere încă un star de la Real Madrid, după Casemiro! Oferta de 66 de milioane de euro pusă pe masă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 februarie 2023, 10:38

Manchester United vrea să transfere încă un star de la Real Madrid, după Casemiro! Oferta de 66 de milioane de euro pusă pe masă

Manchester United vrea să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor

Manchester United vrea să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor / Profimedia

Manchester United vrea să transfere încă un star de la Real Madrid, după Casemiro! Clubul de pe Old Trafford se află pe urmele lui Federico Valverde, mijlocașul de 24 de ani al campioanei Spaniei. “Diavolii” și-au întărit considerabil linia mediană în ultima perioadă, după ce i-au adus pe Casemiro, Christian Eriksen și Marcel Sabitzer … și nu se opresc aici!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Anglia anunță că oficialii lui Manchester United au pregătit deja o ofertă răsunătoare pentru Valverde.

Manchester United vrea să transfere încă un star de la Real Madrid, după Casemiro!

Potrivit teamtalk.com, care citează elnacional.cat, United a pus deja pe masă o ofertă de 66 de milioane de euro pentru mijlocașul uruguayan de la Real Madrid.

Formația din Premier League, pregătită de Erik ten Hag, așteaptă acum răspunsul conducătorilor de pe Santiago Bernabeu. Dacă răspunsul va fi pozitiv, Federico Valverde va ajunge pe Old Trafford la vară.

Rămâne de văzut dacă oficialii lui Real Madrid îl vor lăsa să plece pe internaționalul din Uruguay la finalul sezonului, având în vedere că contractul său expiră abia în 2027.

Reclamă

Cotat la 100 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Federico Valverde se află la Real Madrid din 2018. Mijlocașul de 24 de ani a bifat 32 de apariții în actualul sezon, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 4 assist-uri.

De-a lungul carierei, Federico Valverde a mai jucat la Penarol și Deportivo La Coruna. Mijlocașul Realului a adunat și 47 de selecții pentru naționala Uruguayului.

La Manchester United, Federico Valverde s-ar reîntâlni cu fostul coleg de la Real Madrid, Casemiro. Mijlocașul brazilian a semnat cu echipa engleză vara trecută, după ce conducătorii de pe Old Trafford au plătit suma de 70,65 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, United se află pe locul 3 în Premier League, la 7 puncte în spatele liderului Arsenal.

Erik ten Hag, „săgeţi” către Cristiano Ronaldo!

Erik ten Hag a trimis „săgeţi” către Cristiano Ronaldo, la două luni distanţă după ce starul lusitan a plecat de la Manchester United. Managerul trupei de pe Old Trafford a făcut o ironie la adresa jucătorului lui Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo s-a despărţit cu scandal de Manchester United, la finalul anului trecut. Starul lusitan şi-a reziliat contractul cu gruparea de pe Old Trafford, după ce a acordat un interviu exploziv în presa britanică.

Erik ten Hag a oferit un interviu, înaintea duelului stelar din Premier League, dintre Arsenal şi Manchester United. Managerul „Diavolilor” a avut doar cuvinte la adresa lui Lionel Messi, şi l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo.

Ten Hag susţine că există un singur Lionel Messi, cel care a devenit campion mondial în Qatar, în timp ce ceilalţi jucători trebuie să muncească mai mult pentru echipă. Această declaraţie face trimitere directă către CR7, deoarece starul lusitan şi managerul de pe Old Trafford se aflau în relaţii extrem de reci, atitudinea lusitanului fiind cea care l-a nemulţumit pe antrenorul olandez.

„Există un singur Messi, l-am văzut la Cupa Mondială. Restul trebuie să muncească și să facă parte din echipă”, a declarat Erik ten Hag, conform presei britanice.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și