Închide meniul

Strigăt de disperare al lui Mohamed Salah, după ce Liverpool a ratat calificarea în Champions League: „Sunt absolut devastat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 10:51

Strigăt de disperare al lui Mohamed Salah, după ce Liverpool a ratat calificarea în Champions League: „Sunt absolut devastat!

Strigăt de disperare al lui Mohamed Salah, după ce Liverpool a ratat calificarea în Champions League

Mohamed Salah, în timpul unui meci al lui Liverpool / Profimediaimages

Strigăt de disperare al lui Mohamed Salah, imediat după ce Liverpool a ratat matematic calificarea în viitorul sezon din Champions League. Golgheterul echipei lui Jurgen Klopp s-a prăbuşit emoţional imediat după victoria rivalei Manchester United. Pe locul 5 în Premier League, „cormoranii” nu mai pot să îi ajungă pe „diavoli” şi vor juca în Eruopa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a pus capăt speranţelor lui Liverpool, actualmente pe locul 5 în Premier League, asigurându-şi calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor, prin victoria cu 4-1 în faţa lui Chelsea. „Sunt absolut devastat„, a transmis Salah, într-un mesaj postat pe Twitter.

Strigăt de disperare al lui Mohamed Salah

El a adăugat: „Nu există nicio scuză. Am avut tot ce ne trebuia pentru a ne califica şi am eşuat. La Liverpool, calificarea în competiţie este minimul necesar. Îmi pare rău, dar este prea devreme pentru un mesaj optimist. V-am dezamăgit şi ne-am dezamăgit pe noi înşine„.

Salah este al patrulea cel mai bun marcator din Premier League. A marcat 19 goluri, fiind depăşit numai de Erling Haaland (36), Harry Kane (28) şi Ivan Toney (20). Liverpool joacă duminică ultimul meci al sezonului pe terenul lui Southampton.

Reclamă

Manchester City a câştigat deja cel de-al 5-lea titlu în ultimii 6 ani. Numai Liverpool a reuşit să îi strice o serie perfectă, după ce a devenit campioana Angliei în 2020.

Manchester United a făcut scor cu Chelsea, 4-1

Manchester United a învins-o pe Chelsea, scor 4-1, într-un meci restanţă din etapa a 32-a din Premier League, anunţă news.ro.

Casemiro a deschis scorul repede pe stadionul Old Trafford, înscriind în minutul 6, din pasa lui John Eriksen. Al doilea gol al gazdelor a venit în finalul primei reprize, când a marcat Anthony Martial (min. 45+5). În minutul 72 Wesley Fofana (Chelsea) l-a faultat în careu pe Brunos Fernandes şi acesta a transformat penalti-ul acordat de arbitrul Stuart Attwell.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul gol al gazdelor a fost reuşit de Marcus Rashford, în minutul 78, iar în minutul 89 Joao Felix a înscris golul de onoare pentru oaspeţi. Manchester United s-a impus cu 4-1 şi, având 72 de puncte, este pe locul al treilea în clasament, cu o etapă înaintea finalului de sezon. Echipa lui ten Hag are locul asigurat în Liga Campionilor pentru viitorul sezon al cupelor europene.

Chelsea este clasată pe poziţia a 12-a, cu 43 de puncte. Este cea mai slabă clasare a londonezilor în Premier League din 1993-94, când au ocupat locul 14.

Mohamed Salah este golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League!

În luna martie, Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League. Starul egiptean a stabilit o bornă fabuloasă în istoria clubului de pe Anfield. Salah a marcat o „dublă” în victoria fantastică obținută de formația lui Jurgen Klopp în fața marii rivale Manchester United. „Cormoranii” i-au umilit pe „diavoli” cu 7-0, bifând cea mai clară victorie din istorie.

Salah a marcat două goluri și a oferit două assist-uri în partida cu marea rivală de pe Old Trafford. Salah a înscris prima oară în minutul 66 și a dus scorul la 4-0. Egipteanul a punctat din nou în minutul 83 și a făcut „setul” în favoarea „cormoranilor”.

Grație „dublei” de vis de pe Anfield, Mohamed Salah a doborât un record extraordinar. Egipteanul a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League. Salah a marcat 129 de goluri în 205 de apariții în campionatul Angliei.

Mohamed Salah l-a depășit în topul respectiv pe Robbie Fowler, care marcase 128 de goluri pentru „cormorani” în prima ligă engleză.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și