Închide meniul

Suma imensă pe care o cere Tottenham ca să îi dea drumul lui Harry Kane! Atuul lui Real Madrid la negocieri

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 11:09

Suma imensă pe care o cere Tottenham ca să îi dea drumul lui Harry Kane! Atuul lui Real Madrid la negocieri

Suma imensă pe care o cere Tottenham ca să îi dea drumul lui Harry Kane!

Harry Kane în tricoul lui Tottenham Hotspur / Profimedia Images

Tottenham Hotspur nu se desparte uşor de starul ei, Harry Hane. Iată suma imensă pe care o cere Tottenham ca să îi dea drumul lui Harry Kane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spurs a cerut 100 de milioane de lire sterline (115 milioane de euro) pentru a fi de acord să îl lase pe Harry Kane la Real Madrid.

Suma imensă pe care o cere Tottenham ca să îi dea drumul lui Harry Kane!

Real Madrid l-a contactat deja pe Harry Kane, informează express.co.uk. Problema mare o reprezintă suma uriaşă pe care o cere Tottenham Hotspur.

Madrilenii nu vor să achite aceşti bani, dar au un atu la negocieri. Harry Kane mai are doar un an de contract, iar Spurs ar trebui să îl vândă acum dacă nu vrea să rişte să îl piardă gratis pe starul englez.

Carlo Ancelotti a dat undă verde pentru Kane, dar urmărește și pista Havertz. Președintele lui Spurs, Daniel Levy, nu vrea să se despartă de Kane și a transmis suma de 115 milioane de euro (100 de milioane de lire), pentru a-i speria pe ofertanți. În mod cert, Levy nu concepe transferul lui Kane la o rivală din Premier League, Manchester United.

Reclamă

Real Madrid este foarte interesată să negocieze, întrucât nu vrea să achite această sumă cerută pentru Kane. Madrilenii știu că Levy este un negociator dur, dar faptul că atacantul intră în ultimul an de contract este o vulnerabilitate pe care vor să o exploateze”, a scris The Mirror.

Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore

Florentino Perez trebuie să reconstruiască gruparea „blanco”, care a pierdut titlul în La Liga şi a ieşit din cursa pentru apărarea trofeului Ligii Campionilor. În numai o zi Carlo Ancelotti a rămas fără Karim Benzema, Asensio, Eden Hazard şi Militao. Cele patru plecări reprezintă o economie uriaşă făcută de madrileni a fondul de salarii. Au la dispoziţie 75 de milioane de euro pentru a da mai multe lovituri pe piaţa transferurilor. Este ceea ce avea nevoie Florentino Perez pentru a reuşit mutări „galactice”.

Asensio avea un salariu anual de aproape 9 milioane de euro, tot atât cât primea şi Mariano. Deţinătorul Balonului de Aur, Karim Benzema, era remunerat cu 28 de milioane de euro pe sezon. Cea mai mare economie o face Real Madrid după ce a reuşit să se despartă de Eden Hazard, care avea un salariu fabulos, de 30 de milioane de euro pe an. În total, potrivit marca.com, este vorba de 75 de milioane de euro pe care îi poate folosi ocupanta locului secund din La Liga pentru a semna contracte cu noi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, dacă se ţine cont şi de bonusurile celor patru fotbalişti care s-au despărţit oficial de club, suma se ridică la 80 de milioane de euro. Harry Kane are astfel drum liber pentru a fi adus pe Santiago Bernabeu. Jude Bellingham şi Fran Garcia sunt alţi jucători aproape de a semna cu Real Madrid. Pe lista scurtă mai este şi Joselu, care poate fi rezerva de care are nevoie Carlo Ancelotti. Veteranul de 33 de ani, care a retrogradat cu Espanyol, a marcat 16 goluri în această ediţie de campionat.

Karim Benzema, în lacrimi, după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid! Despărţire emoţionantă de madrileni!

Karim Benzema a izbucnit în lacrimi după ce a marcat la ultimul său meci în tricoul lui Real Madrid. Titularizat de Carlo Ancelotti în meciul cu Athletic Bilbao, Karim Benzema a marcat din penalty în minutul 72.

În minutul 74, Carlo Ancelotti l-a înlocuit pe Benzema cu Luka Modric. Real Madrid – Atheltic Bilbao s-a încheiat 1-1.

Antrenorul Carlo Ancelotti l-a îmbrăţişat pe Karim Benzema atunci când atacantul francez a părăsit terenul.

„Don Carlo” i-a oferit lui Karim Benzema momente de glorie la ultimul său meci. Antrenorul italian l-a schimbat special după gol pentru ca acesta să îşi ia rămas-bun într-un mod superb de la fanii echipei pentru care a scris istorie.

Fanii lui Real Madrid l-au aplaudat în picioare pe atacantul pe care l-au susţinut enorm şi care i-a făcut extrem de fericiţi în ultimii 14 ani.

Karim Benzema a cucerit alături de Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor, 4 campionate ale Spaniei, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 Supercupe ale Spaniei și 3 Cupe ale Spaniei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și