Închide meniul

Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore! Fondul de salarii s-a diminuat radical

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2023, 17:10

Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore! Fondul de salarii s-a diminuat radical

Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore

Florentino Perez şi Karim Benzema, la o festivitate de premiere / Profimediaimages

  • Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore
  • Patru jucători şi-au reziliat contractele cu gruparea de pe Bernabeu

Real Madrid a făcut o economie de 75 de milioane de euro, din salarii, în decurs de 24 de ore. Totul după ce a devenit oficială plecarea golgheterului Karim Benzema. Atacantul francez în vârstă de 35 de ani pleacă, după 14 sezoane, de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentino Perez trebuie să reconstruiască gruparea „blanco”, care a pierdut titlul în La Liga şi a ieşit din cursa pentru apărarea trofeului Ligii Campionilor. În numai o zi Carlo Ancelotti a rămas fără Karim Benzema, Asensio, Eden Hazard şi Militao.

Real Madrid, economie de 75 de milioane de euro în decurs de 24 de ore!

Cele patru plecări reprezintă o economie uriaşă făcută de madrileni a fondul de salarii. Au la dispoziţie o sumă uriaşă pentru a da mai multe lovituri pe piaţa transferurilor. Este ceea ce avea nevoie Florentino Perez pentru a reuşit mutări „galactice”.

Reclamă

Asensio avea un salariu anual de aproape 9 milioane de euro, tot atât cât primea şi Mariano. Deţinătorul Balonului de Aur, Karim Benzema, era remunerat cu 28 de milioane de euro pe sezon. Cea mai mare economie o face Real Madrid după ce a reuşit să se despartă de Eden Hazard, care avea un salariu fabulos, de 30 de milioane de euro pe an. În total, potrivit marca.com, este vorba de 75 de milioane de euro pe care îi poate folosi ocupanta locului secund din La Liga pentru a semna contracte cu noi jucători.

Mai mult, dacă se ţine cont şi de bonusurile celor patru fotbalişti care s-au despărţit oficial de club, suma se ridică la 80 de milioane de euro. Harry Kane are astfel drum liber pentru a fi adus pe Santiago Bernabeu. Jude Bellingham şi Fran Garcia sunt alţi jucători aproape de a semna cu Real Madrid. Pe lista scurtă este şi Joselu, care poate fi rezerva de care are nevoie Carlo Ancelotti. Veteranul de 33 de ani, care a retrogradat cu Espanyol, a marcat 16 goluri în această ediţie de campionat.

Reclamă

Harry Kane, principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema

Harry Kane este principalul favorit să-i ia locul lui Karim Benzema, la Real Madrid. Atacantul lui Tottenham este dorit și de Manchester United, dar Marca susține că Florentino Perez pare dispus să facă eforturile necesare pentru a-l aduce pe Bernabeu.

Zielele trecute, Harry Kane a fost propus la Real Madrid, iar Carlo Ancelotti este tentat să îşi dea acordul pentru transferul atacantului de 29 de ani de la Tottenham. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii de la ‘Cadena SER’ şi a fost preluat de mundodeportivo.com.

Kane este gata să plece de la Spurs, după ce a jucat în Premier League numai în tricoul londonezilor. Contractul său expiră anul viitor, dar starul naţionalei Angliei caută o nouă promovare încă din această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, șeicul lui Newcastle, Mohammed Bin Salman, este gata să dea peste cap piaţa transferurilor. Pe podium în Premier League după un sezon extraordinar, „coţofenele” se pregătesc de prezenţa în grupele UEFA Champions League. Şi-au stabilit lista scurtă de transferuri, iar aceasta este una de senzaţie.

Karim Benzema pleacă de la Real Madrid

Real Madrid și căpitanul ei, Karim Benzema, au ajuns la un acord pentru a pune capăt perioadei incredibile pe care acesta a petrecut-o la clubul nostru.

Pe perioada celor 14 sezoane, el a câștigat 25 de titluri, un record pentru Real Madrid: 5 Cupe ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 titluri în La Liga, 3 Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Francezul a disputat în total 647 de meciul în tricoul echipei spaniole şi a marcat 353 de goluri, fiind al doilea marcator din istoria lui Real Madrid, după Cristiano Ronaldo (450 de goluri).

În ultima stagiune pe Bernabeu, el și-a trecut în cont 30 de goluri și șase pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul