Închide meniul

Suporterii lui Manchester United protestează înaintea derby-ului cu Liverpool. Anunţul clar al lui Jurgen Klopp: „Ar trebui să primim noi punctele”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 9:34

Suporterii lui Manchester United protestează înaintea derby-ului cu Liverpool. Anunţul clar al lui Jurgen Klopp: „Ar trebui să primim noi punctele

Jurgen Klopp, reacţie vehementă înainte de Napoli - Liverpool

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool/ AFP7 / Irina R.H via Hepta

Jurgen Klopp a transmis un mesaj clar înaintea derby-ului dintre Manchester United şi Liverpool. Managerul „cormoranilor” speră ca echipa sa să câştige la masa verde, în cazul în care partida nu se va putea desfăşura, din cauza protestelor fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United trece printr-o perioadă dificilă, şi nu doar din punct de vedere sportiv. Fanii „divaolilor” protestează împotriva conducerii clubului, formată din fraţii Glazer. Suporterii vor ca cei doi să vândă clubul, pe motiv că investiţiile din ultimii ani nu s-a ridicat la nivelul profitului încasat.

Jurgen Klopp, mesaj clar înainte de Manchester United – Liverpool

Partida dintre Manchester United şi Liverpool ar putea fi amânată, în cazul în care protestele suporterilor escaladează. În acest caz, Jurgen Klopp a declarat cp echipa sa este îndeptăţită să primească toate cele trei puncte, fără a se reporgrama partida.

„Sper ca meciul cu Manchester United să nu fie amânat din cauza protestelor. Dacă se întâmplă asta, sper să primim noi punctele. Nu avem nimic de-a face cu faptul că suporterii lui United nu-şi doresc ca partida să aibă loc. Nu putem să reprogramăm meciul într-o perioadă atât de aglomerată. Ne-am pregătit pentru meci”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

Pentru partida cu Liverpool, suporterii lui Manchester United anunţă că un protest de amploare. Aceştia sunt nemulţumiţi de conducerea clubului de pe Old Trafford, pe care o consideră vinovată de startul dezastruos de sezon al echipei. Manchester United a înregistrat două înfrângeri în primele două runde din Premier League.

Reclamă

Jurgen Klopp, mesaj pentru Erik ten Hag: „Lumea fotbalului este o mare plină de rechini”

Jurgen Klopp a avut un mesaj şi pentru omologul său de pe banca lui Manchester United, Erik ten Hag. Managerul lui Liverpool a declarat fiecare antrenor traversează momente mai puţin bune în cariera sa.

Erik ten Hag este cel de-al şaselea antrenor pe care Manchester United îl are, de când Jurgen Klopp a semnat cu Liverpool, în 2015. Nume precum Jose Mourinho şi Louis van Gaal au stat pe banca „diavolilor” în această perioadă, însă fără succes.

„Nu este necesară nicio simpatie pentru Erik ten Hag. Dacă e fotbal, atunci avem probleme. Lumea fotbalului este o mare a rechinilr. Dacă aş avea simpatie pentru el, nu-l va ajuta. Toţi avem probleme”, a mai declarat Juren Klopp, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool nu a reuşit să câştige niciun meci în noul sezonde Premier League, având două remize, cu Fulham şi Crystal Palace. „Cormoranii” se luptă cu accidentările, pe lista celor indisponibili pentru partida de luni seara cu Manchester United aflându-se Thiago Alcantara şi Diogo Jota.

Darwin Nunez, prima reacție după gestul golănesc din Liverpool – Crystal Palace 1-1

Darwin Nunez a reacționat după ce a fost eliminat în Liverpool – Crystal Palace 1-1, după ce l-a lovit cu capul în figură pe danezul Joachim Andersen.

Nunez a recunoscut că și-a pierdut mințile în timpul confruntării de pe Anfield. Atacantul uruguayan i-a asigurat pe fanii lui Liverpool că nu va mai repeta niciodată gestul din meciul cu Palace.

„Sunt conștient că am avut o atitudine urâtă. Voi învăța din greșelile mele și nu se va mai întâmpla„, a scris Darwin Nunez, pe Twitter.

Nunez a fost provocat de danezul Joachim Andersen, care l-a împins pe jucătorul uruguayan, nemulțumit de protestele acestuia la adresa arbitrajului. Atacantul lui Liverpool a reacționat nervos și și-a lovit adversarul cu capul în figură.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și