Închide meniul

Tensiuni la Liverpool, după momentul special pregătit pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea! Fanii, gata să boicoteze

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 10:23

Tensiuni la Liverpool, după momentul special pregătit pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea! Fanii, gata să boicoteze

Fanii lui Liverpool, gata să boicoteze momentul special pregătit de Liverpool, pentru încoronarea regelui Charles al III-lea

Fanii lui Liverpool, în timpul unui meci/ Profimedia

Fanii lui Liverpool sunt gata să boicoteze momentul special pregătit de Liverpool, pentru încoronarea regelui Charles al III-lea. „Cormoranii” a anunţat că pe arena Anfield va fi intonat imnul naţional înainte de meciul de cu Brentford, din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii clubului au huiduit „Abide With Me” şi „God Save the Queen” înainte de finala Cupei Angliei din sezonul trecut.

Fanii lui Liverpool, gata să boicoteze momentul special pregătit de Liverpool, pentru încoronarea regelui Charles al III-lea

Imnul naţional este intonat sâmbătă la meciurile din prima ligă pentru a marca încoronarea regelui Charles al III-lea.

Liverpool a declarat că va fi cântat „ca recunoaştere a cererii Premier League de a marca încoronarea”.

Clubul a adăugat: „Este, bineînţeles, o alegere personală modul în care cei prezenţi sâmbătă pe Anfield marchează această ocazie şi ştim că unii suporteri au păreri puternice în această privinţă”.

Reclamă

Premier League a sfătuit cu insistenţă cluburile din meciurile din acest weekend să marcheze încoronarea într-un fel sau altul şi a sugerat câteva opţiuni, imnul naţional fiind una dintre ele – deşi nu a existat nicio obligaţie în acest sens, anunţă news.ro.

Jurgen Klopp i-a taxat pe fani pentru huiduielile din timpul intonării imnului

Vorbind despre huiduielile la intonarea imnului naţional la finala Cupei Angliei din sezonul trecut de pe Wembley, antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că „nu a fost ceva ce mi-a plăcut”.

El a adăugat: „Întotdeauna este cel mai bine să ne punem întrebarea – de ce se întâmplă acest lucru? Nu ar face-o fără un motiv”.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o conferinţă de presă de vineri, Klopp a spus: „Nu este un motiv pentru care să se întâmple asta: Poziţia clubului este şi poziţia mea. Acesta este cu siguranţă un subiect despre care nu pot avea o opinie corectă, deoarece sunt din Germania şi nu avem un rege sau o regină. Sunt destul de sigur că o mulţime de oameni din această ţară se vor bucura de încoronare, unii poate nu vor fi interesaţi şi unora nu le va plăcea. Asta este tot ce pot spune despre asta”.

John Gibbons de la podcastul fanilor lui Liverpool, The Anfield Wrap, spune că suporterii clubului „nu apreciază ca aceste sărbători să ne fie impuse”.

Suporterii formaţiei Liverpool au un istoric de huiduieli la imnul naţional – s-a întâmplat şi la finala Carabao Cup din sezonul trecut şi la finala FA Cup din 2012.

Fanii au citat planurile guvernului de a lăsa oraşul în „declin controlat” în anii 1980 şi muşamalizarea care a urmat dezastrului de la Hillsborough ca motive pentru ceea ce Gibbons a numit o „deconectare” de ţară şi de familia regală.

„Diferite persoane vor avea opinii diferite, dar, în general, Liverpool nu este în pas cu restul ţării, în sensul că am prefera să fim o republică”, a declarat el pentru BBC Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și