Închide meniul

Todd Boehly a făcut „revoluţie” în lotul lui Chelsea. Au plecat deja 25 de jucători! Cine mai este pe „lista neagră”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 18:37

Todd Boehly a făcut „revoluţie în lotul lui Chelsea. Au plecat deja 25 de jucători! Cine mai este pe „lista neagră

Todd Boehly a făcut "revoluţie" în lotul lui Chelsea

Todd Boehly este patronul lui Chelsea / Profimediaimages

Todd Boehly a făcut o adevărată „revoluţie” în lotul lui Chelsea şi a schimbat din temelii lotul. Patronul londonezilor a luat măsuri drastice după clasarea pe locul 12 în ultima ediţie din Premier League. Miliardarul american a avut o vară extrem de încinsă şi a lăsat să plece nu mai puţin de 25 de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino a fost adus pe banca lui Chelsea şi va avea o misiune extrem de dificilă. Trebuie să obţină rezultate rapid şi mai are o lună la dispoziţie pentru a „uni” vestiarul. Debutează în noul sezon din Premier League pe 13 august, acasă, cu Liverpool.

Todd Boehly a făcut „revoluţie” în lotul lui Chelsea

În ultimele două perioade de mercato, Todd Boehly a plătit nu mai puţin de 600 de milioane de lire sterline (n.r. 700 de milioane de euro), o sumă record, dar rezultatele au fost dezastruoase. A făcut astfel o „curăţenie” uluitoare şi a renunţat la 25 de jucători.

Chelsea a renunţat la jucători de top precum Kai Havertz, Mason Mount, Mateo Kovacic, Ruben Loftus-Cheek, Kalidou Koulibaly şi Edouard Mendy. În total, a încasat 216.5 milioane de lire sterline (n.r. 253 de milioane de euro). „Albaştrii” i-au pierdut gratis pe N’Golo Kante, Cesar Azpilicueta şi Baba Rahman. Potrivit thesun.co.uk, alţi 10 jucători sunt pe „lista neagră”.

Romelu Lukaku, Pierre-Emerick Aubameyang, Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi, Marc Cucurella, Malang Sarr, Ethan Ampudu, Trevoh Chalobah şi Conor Gallagher sunt fotbaliştii care au oferte şi s-ar putea despărţi de Chelsea până la startul noului sezon.

Reclamă

Aceştia sunt jucătorii care au plecat deja de la Chelsea:

Au fost daţi afară Derrick Abu, Prince Adegoke, Tiemoue Bakayoko, Nathan Baxter, Juan Familia-Castillo, Bryan Fiabema, Joe Samuel Haigh, Henry Lawrence, Sam McClelland, Dujon Sterling, Silko-Amari Thomas, Ethan Wady, Jayden Wareham

Cesar Azpilicueta, în lacrimi după despărțirea de Chelsea

Cesar Azpilicueta a izbucnit în lacrimi după despărțirea de Chelsea. Fundașul spaniol a plecat de pe Stamford Bridge, după 11 ani petrecuți în tricoul londonezilor.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a pleca definitiv de la Chelsea, acesta a oferit un interviu în care a transmis un mesaj emoționant fanilor grupării antrenate de Maurcio Pochettino.

Fostul căpitan al lui Chelsea nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, în cadrul unui interviu în care și-a anunțat plecarea de la echipa londoneză. Cesar Azpilicueta a dezvăluit că Stamford Bridge va fi mereu ca o a doua casă pentru el.

Este dificil să exprim prin cuvinte ceea ce simt acum. A fost incredibil, vreau să vă mulțumesc tuturor, nu puteam să reușesc la Chelsea fără ajutorul vostru. A fost o perioadă superbă. Nu voi uita niciodată momentele petrecute aici. Aici este casa mea, într-o zi sper să revăd pe toată lumea de aici. Mereu am fost iubit, este ceva cu care mă mândresc. Sper ca această relație bună să nu se încheie niciodată.

Plec de la Chelsea după 11 ani. Mereu am apărat acest club, atât pe teren cât și în afara lui. A fost o parte importantă din viața mea, am trăit momente incredibile alături de coechipieri și de antrenori. Nu mi-am imaginat niciodată că voi deveni căpitanul acestui club. Am senzația că am dat tot ce era mai bun din mine pentru echipă și iubesc acest sentiment.

Pentru mine este foarte important că părăsesc clubul în relații bune. Țin să mulțumesc noii conduceri, am avut mereu un dialog bun și m-au respectat. Sper ca într-o zi să mă pot întoarce la club și să ocup un alt rol, nu cel de jucător”, a spus Cesar Azpilicueta, într-un interviu pentru pagina oficială a clubului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și