Închide meniul
VIDEO

Todd Boehly, bun venit în Premier League! Imagini fabuloase cu noul patron al lui Chelsea. Miliardarul, bulversat după anularea unui gol

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 mai 2022, 18:58

Todd Boehly, bun venit în Premier League! Imagini fabuloase cu noul patron al lui Chelsea. Miliardarul, bulversat după anularea unui gol

Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea, a fost prezent la meciul cu Wolves

Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea / Colaj Profimedia

Todd Boehly, noul patron al grupării de pe Stamford Bridge, a fost prezent la Chelsea – Wolves 2-2. Miliardarul american a oferit faza zilei în Premier League, după ce londonezilor le-a fost anulat un gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Chelsea a ajuns la un acord cu noii proprietari. Clubul de pe Stamford Bridge va fi vândut de Roman Abramovich către un nou grup de investitori condus de afaceristul american Todd Boehly.

Todd Boehly, prezent la Chelsea – Wolves 2-2

Todd Boehly a fost prezent în tribune la Chelsea – Wolves 2-2, la scurt timp după ce a cumpărat clubul de la Roman Abramovich. În prima repriză, în minutul 36, „centralul” a anulat reuşita lui Ruben Loftus-Cheek. Miliardarul nu a înţeles nimic din fază, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL

La scurt timp, Todd Boehly a avut motive de bucurie. Romelu Lukaku a reuşit „dubla” în doar două minute şi a ajuns la 200 de goluri în carieră.

Reclamă

Totuşi, miliardarul american a plecat dezamăgit de la meci. Trincao a redus din diferenţă, iar Conor Coady a egalat, în minutul 90+7.

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea se află pe locul 3 în Premier League, cu 67 de puncte. De cealaltă parte, Wolves este pe locul 8 şi speră la locul de UEFA Conference League.

Cine este Todd Boehly

Todd Boehly investește deja în sport. El deține 20% din acțiunile lui LA Dodgers, echipă legendară de baseball, care a cucerit titlul în 2020, după 22 de ani. Un alt punct de atracție din portofoliul lui Boehly este legendara echipă de baschet LA Lakers, unde îl are sub contract pe LeBron James.

Todd Boehly are 48 de ani și este unul dintre cei mai mari filantropi din lume. Donațiile sale au depășit în ultimii 2 ani suma de 150 de milioane de dolari.

Chelsea a ajuns la un acord cu noii proprietari

Suma totală a tranzacției se ridică la 4,25 miliarde de lire sterline. Chelsea mai așteaptă doar aprobarea guvernului britanic ca Todd Boehly să devină oficial noul proprietar al clubului. Acesta lucru e așteptat să se întâmple la finalul lunii mai.

De asemenea, Chelsea a confirmat că o parte din bani, 2,5 miliarde de lire sterline, vor fi transferați într-un cont înghețat de Marea Britanie care îi aparține lui Roman Abramovich, iar întreaga sumă va fi donată în scopuri caritabile.

Todd Boehly s-a mai angajat să investească alte 1,75 de miliarde de euro în beneficiul clubului Chelsea, pe lângă suma care va fi donată.

„Chelsea Football Club poate confirma că s-a ajuns la acord cu un nou grup de proprietari, condus de Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter și Hansjoerg Wyss, pentru a achiziționa clubul.

Reclamă

Din totalul investiției, 2,5 miliarde de lire sterline vor fi transferate pentru achiziționarea acțiunilor din Club, iar acele încasări vor fi depuse într-un cont bancar înghețat din Regatul Unit, cu intenția de a dona toată suma pentru cauze caritabile, după cum a confirmat Roman Abramovich. Va fi necesară aprobarea guvernului Regatului Unit pentru ca veniturile să fie transferate din contul bancar înghețat din Regatul Unit.

În plus, noii proprietari se vor angaja sa facă investiții suplimentare de 1,75 miliarde de lire sterline, în beneficiul Clubului. Acestea includ investiții în Stamford Bridge, Academie, Echipa de femei și Kingsmeadow și finanțare continuă pentru Fundația Chelsea.

Vânzarea este de așteptat să se finalizeze la sfârșitul lunii mai, sub rezerva tuturor aprobărilor de reglementare necesare. Mai multe detalii vor fi oferite în acel moment„, se arată în comunicatul emis de Chelsea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și