Închide meniul

Tottenham, eliminată dramatic din Cupa Angliei de Manchester City! Radu Drăguşin nu a fost introdus pe teren

Bogdan Stănescu Publicat: 27 ianuarie 2024, 0:19

Reclamă
Tottenham, eliminată dramatic din Cupa Angliei de Manchester City! Radu Drăguşin nu a fost introdus pe teren

Tottenham, eliminată dramatic din Cupa Angliei de Manchester City

Jucătorii lui City se bucură după ce Nathan Ake a marcat singurul gol al meciului / Profimedia Images

Tottenham a fost eliminată dramatic din Cupa Angliei de Manchester City! Golul calificării a fost marcat în minutul 88, „cetăţenii” obţinând calificarea în optimile Cupei Angliei la limită, cu o victorie cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa engleză Manchester City s-a calificat în optimile Cupei Angliei, după ce a învins vineri seara, în deplasare, scor 1-0, gruparea londoneză Tottenham. Fundaşul român Radu Drăguşin nu a fost utilizat la Tottenham, relatează news.ro.

Tottenham, eliminată dramatic din Cupa Angliei de Manchester City!

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou a început meciul cu Manchester City, din 16-imile Cupei Angliei, utilizând perechea de fundaşi centrali Cristian Romero – Micky van de Ven, lăsndu-l pe Radu Drăguşin pe banca de rezerve.

Manchester City s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat astfel în optimile competiţiei. Unicul gol al înfruntării a fost înscris de Nathan Ake, în minutul 88.

„Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie?” Reacţie savuroasă a lui Florin Manea: „Iau cască de astronaut”

Întrebat dacă visul lui este de a-l transfera pe Radu Drăguşin la Real Madrid, Florin Manea a avut o reacţie savuroasă. Impresarul fundaşului român a recunoscut că îşi fixase un astfel de obiectiv, dar că este încântat că a reuşit să îl ducă la Tottenham.

Reclamă

Florin Manea se felicită pentru că a intermediat cel mai scump transfer al unui jucător român. Drăguşin a fost vândut de Genoa pentru 30 de milioane de euro şi a debutat deja în Premier League. Poate fi titular în premieră chiar împotriva lui Manchester City, în Cupa Angliei.

Manea îşi doreşte ca Radu Drăguşin să joace cât mai mult la Spurs. A recunoscut şi cum ar reacţiona dacă ar reuşi transferul fabulos al lui Drăguşin la Real Madrid.

Ar fi culmea să spui că nu îţi doreşti să ajungi la Real Madrid. Era un target, cel mai înalt pe care ni l-am pus în 2018. Dar eu zic că şi la Tottenham… şi dacă nu ar ajunge la Real Madrid şi ar rămâne la Tottenham, este un club foarte mare.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie? Îţi faci vreun palat?) Nu, nu sunt cu palatele. Iar o să spună cei de la Tottenham că zic că vreau eu să-l transfer. Nu. Aş vrea să aibă o carieră la nivel înalt. Am zis că-mi iau o cască de astronaut, că sunt galactic şi vorbesc spaniola. O să apar cu ea la TV. Dar deocamdată ne gândim doar la Tottenham”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florin Manea va încasa o sumă uriaşă după transferul istoric al lui Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin a mai fost dorit de Bayern, AC Milan şi Napoli. Campioana din Bundesliga a făcut o ofertă oficială pentru internaţionalul român, dar nu a mai putut să îl „deturneze” din drumul spre Londra.

Florin Manea va primi o sumă uriaşă după ce l-a dus pe Drăguşin în Premier League. Comisionul total, care depăşeşte 3 milioane de euro, îl va împărţi cu Valerio şi Gabriele Giuffrida. Cei doi fraţi italieni au participat la negocirile dintre Genoa şi Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și