Închide meniul

Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular

Alex Masgras Publicat: 14 mai 2024, 23:57

Reclamă
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular

Tottenham - Manchester City 0-2! "Cetăţenii", pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular

Kevin De Bruyne şi Radu Drăguşin, în Tottenham - Manchester City / Profimedia

Meciul Tottenham – Manchester City 0-2, restanţa din etapa cu numărul 34 din Premier League, a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00. Echipa lui Pep Guardiola a obţinut o victorie uriaşă înaintea ultimei etape. „Cetăţenii” au revenit pe primul loc, la două puncte deasupra lui Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a fost marcatorul celor două goluri ale cetăţenilor, în minutele 51 şi 90+1. Radu Drăguşin a fost titular la gazde.

Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular

Internaţionalul român a avut o intervenţie colosală la ultima fază a primei reprize. Bernardo Silva a şutat foarte bine din interiorul careului. Mingea portughezului se ducea direct în poarta lui Vicario, dar Drăguşin a respins balonul în corner.

După acest succes, Manchester City este la mâna ei, în lupta la titlu. „Cetăţenii” joacă în ultima etapă cu West Ham, pe teren propriu, în timp ce Arsenal joacă pe Emirates, cu Everton.

Fluier final! Tottenham – Manchester City 0-2! Echipa lui Pep Guardiola a revenit pe primul loc şi are prima şansă la titlul din Premier League.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 90+1: Tottenham – Manchester City 0-2! Erling Haaland a transformat şi „cetăţenii” sunt sunt la câteva minute de revenirea pe primul loc în Premier League.

Min. 90: Penalty Manchester City! Doku a obţinut o lovitură de la 11 metri, după faultul comis de Pedro Porro.

Reclamă

Min. 86: Ocazie uriaşă ratată de Tottenham! Son a scăpat singur cu portarul, însă Ortega a respins fabulos şutul său.

Min. 51: Tottenham – Manchester City 0-1! Erling Haaland a deschis scorul! Norvegianul a punctat cu o reluare din faţa porţii, din pasa lui Silva.

Min. 45: Intervenţie formidabilă a lui Radu Drăguşin! Fundaşul român a respins superb, cu capul, şutul lui Bernardo Silva! Lusitanul era în poziţia ideală de a deschide scorul, însă Drăguşin a avut o intervenţie de vis.

Min. 20: Radu Drăguşin a avut o intervenţie solidă în faţa lui Erling Haaland. Atacantul lui Pep Guardiola a preluat la marginea careului, însă fundaşul român l-a deposedat perfect imediat.

Min. 6: Ocazie Tottenham! Şutul în forţă al lui Bentancur a fost respins in extremis de portarul lui Manchester City, Ederson.

Min. 1: A început Tottenham – Manchester City!

Echipele de start: 

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Drăgușin, Van de Ven – Hojberg, Bentancur, Sarr – Maddison – Son, Johnson

Manchester City: Ederson, Walker, Akanji, Dias, Gvardiol, Rodrigo, Kovacic, De Bruyne, Bernardo, Foden, Haaland

Meciul de pe Tottenham Hotspur Stadium de marţi seară se anunţă extrem de interesant. Partida dintre Tottenham şi Manchester City poate decide, în mare măsură, campioana din acest sezon din Premier League.

Manchester City are nevoie de victorie pentru a reveni pe primul loc, deasupra lui Arsenal, înaintea ultimei etape. Înaintea acestui meci, „tunarii” au un avans de un punct, dar o victorie a „cetăţenilor” i-ar pune pe elevii lui Pep Guardiola să fie la mâna lor în ultima etapă.

De partea cealaltă, Tottenham, formaţie care îi poate oferi un avantaj uriaş în lupta la titlu chiar rivalei din nordul Londrei, îşi joacă ultima şansă pentru locul 4. Echipa lui Ange Postecoglou se află pe locul 5, cu 63 de puncte, în timp ce Aston Villa, ocupanta locului 4, are 68 de puncte. O înfrângere a echipei lui Unai Emery în ultima etapă, pe terenul lui Crystal Palace, plus două victorii ale lui Spurs, cu City şi Sheffield United, ar asigura formaţiei la care evoluează şi Radu Drăguşin prezenţa în UEFA Champions League sezonul viitor.

Tottenham nu trece însă prin cea mai bună perioadă, dar speră că victoria cu Burnley să fie revenirea în acest final de sezon. Spurs a învins echipa lui Vincent Kompany, scor 2-1, şi a încheiat seria de patru înfrângeri la rând.

În ceea ce îl priveşte pe Radu Drăguşin, sunt şanse foarte mici ca acesta să înceapă ca titular meciul cu Manchester City. Potrivit standard.co.uk, fundaşul român va fi rezervă şi în meciul de marţi seară.

Echipe probabile în Tottenham – Manchester City

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Skipp – Bentancur, Sarr, Maddison – Kulusevski, Johnson, Son
Antrenor: Ange Postecoglou

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Dias, Gvardiol – Rodri, Kovacic, Silva, De Bruyne, Foden – Haaland
Antrenor: Pep Guardiola

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și