Închide meniul

Tragedie înainte de Tottenham – Nottingham Forest! Un om a fost omorât lângă stadionul echipei la care joacă Radu Drăgușin

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 18:31

Tragedie înainte de Tottenham – Nottingham Forest! Un om a fost omorât lângă stadionul echipei la care joacă Radu Drăgușin

Tragedie înainte de Tottenham - Nottingham Forest

Stadionul lui Tottenham / Profimedia

S-a întâmplat o tragedie înainte de Tottenham – Nottingham Forest! Un om a fost înjunghiat mortal cu câteva ore înainte de startul meciului. Toată lumea a fost șocată de acest incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Radu Drăgușin se va duela cu Nottingham Forrest de la ora 20:00, iar partida va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul contează pentru etapa cu numărul 32 a sezonului de Premier League.

Tragedie înainte de Tottenham – Nottingham Forest

Potrivit informațiilor oferite de dailymail.co.uk, un om a fost înjunghiat lângă stadionul lui Tottenham, în dimineața zilei de duminică. Poliția și ambulanța au fost chemate la puțin timp după incident, însă persoana respectivă nu a mai putut fi salvată.

Cu câteva ore înainte de startul partidei, oficialii de la echipa lui Radu Drăgușin au postat un comunicat pe rețelele de socializare, în care îi anunțau pe fani că anumite străzi din proximitatea arenei vor fi închise:

„Ca urmare a unui incident la capătul căruia un individ și-a pierdut viața, facem tot posibilul pentru a ajusta investigația poliției, care are o importanță imensă.

Reclamă

După cum stau lucrurile, meciul din această seară va începe de la ora la care a fost programat inițial. Totuși, partea de nord din Worcester Avenue și întrebul Northumberland Park Road vor rămâne închise.

Vom veni cu mai multe precizări pentru suporteri atunci când vom putea. Le cerem fanilor să aibă răbdare și să ia în calcul că drumul către stadion va fi mai lung”, au postat oficialii lui Spurs, pe Twitter.

Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham

Englezii au dat un verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce fundaşul a ajuns din nou rezervă la Tottenham. Britanii au analizat situaţia celui mai scump jucător român şi au transmis că acesta va fi titularizat, doar în lipsa lui Micky van de Ven sau Cristian Romero.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a bifat două etape ca titular la Tottenham, când Micky van de Ven a fost accidentat, însă a revenit pe banca de rezerve după ce olandezul s-a refăcut.

Englezii au transmis faptul că niciun jucător nu îşi doreşte să fie rezervă la un club de top. Aceştia subliniază că în privinţa fundaşilor centrali, antrenorii îşi doresc să aibă continuitate şi nu folosesc prea mulţi stopperi, pe parcursul unui sezon.

Astfel, englezii au notat, despre situaţia lui Radu Drăguşin, că acesta va fi rezervă în continuare la Tottenham. Britanii susţin că şi în sezonul viitor, în care Tottenham ar putea juca în cupele europene, fundaşul român ar urma să aştepte în continuare o accidentare a lui Micky van de Ven sau a lui Cristian Romero, pentru a fi titularizat.

„În timp ce fanii lui Spurs și experții pot repeta clișee în legătură cu faptul că o echipă puternică trebuie să aibă jucători de calitate pe bancă, realitatea e că fotbaliștii de top nu vor să încălzească banca de rezerve.

Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori vor continuitate și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11 la meciurile importante, decât dacă Romero sau Van de Ven vor fi accidentați”, au transmis englezii de la spurs-web-com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și