Închide meniul

Un fost căpitan de la Manchester United îşi scoate pălăria în faţa lui Radu Drăguşin: „Un transfer extraordinar”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 ianuarie 2024, 14:00

Un fost căpitan de la Manchester United îşi scoate pălăria în faţa lui Radu Drăguşin: „Un transfer extraordinar

Un fost căpitan de la Manchester United îşi scoate pălăria în faţa lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul partidei Manchester United - Tottenham / Profimedia

Un fost căpitan de la Manchester United îşi scoate pălăria în faţa lui Radu Drăguşin! Gary Neville, fostul căpitan al formaţiei de pe Old Trafford şi în prezent expert la o televiziune din Anglia, a vorbit despre transferul fundaşului român la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin şi-a făcut debutul în Premier League în partida de pe Old Trafford cu Manchester United, încheiată la egalitate, scor 0-0. Ange Postecoglou l-a introdus pe fundaşul român în minutul 85 al meciului.

Un fost căpitan de la Manchester United îşi scoate pălăria în faţa lui Radu Drăguşin

La finalul partidei, Gary Neville a vorbit despre lotul lui Tottenham şi crede că Ange Postecoglou a format o echipă foarte bună la Spurs. Neville a lăudat şi transferul lui Drăguşin, fiind de părere că antrenorul australian a fost inspirat atunci când şi-a îndreptat atenţia către internaţionalul român de 21 de ani:

„Le-au lipsit cei mai buni jucători ofensivi, Dejan Kulusevski, James Maddison și Heung-Min Son. Dacă i-ar fi avut pe cei trei jucători, care sunt absolut fantastici, creează multe ocazii de gol și sunt foarte tehnici, puteau obține victoria.

În legătură cu transferul lui Drăgușin, te gândești cum de s-a întâmplat? Cum de Tottenham și-a creat un lot atât de bun? Un transfer extraordinar, antrenorul a fost foarte inspirat. A creat un mix extraordinar pentru a construi o echipă atât de bună, are trei fundași foarte buni și tineri, pe Radu Drăgușin, Cristian Romero și Micky van de Ven.

Reclamă

Are fundași laterali explozivi, are un portar foarte bun, mijlocași care țin jocul bine și jucători de atac extraordinari. Au un joc foarte plăcut, cred că pot progresa foarte mult în acest sezon.

Antrenorul a schimbat din temelii clubul, cred că sunt foarte aproape de nivelul lui Arsenal și Liverpool în acest sezon. Pot fi foarte periculoși, nu cred că există vreo echipă acum să joace un fotbal mai bun decât ei”, a declarat Gary Neville, la Sky Sports.

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League

Avem cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a fost introdus în teren în minutul 85 al duelului dintre Manchester United și Tottenham, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin a fost introdus în teren înaintea unei faze fixe a celor de la Manchester United. La momentul respectiv l-a înlocuit pe Skipp, iar Ange Postecoglu l-a pus în teren într-un sistem cu 3 apărători centrali, pe partea dreaptă a defensivei.

Totuși, poziția acestuia s-a modificat la scurt timp după schimbare, având în vedere patul că Van de Ven a ieșit de pe teren, din cauza unor probleme musculare. După acest moment, Radu Drăgușin a fost utilizat în centrul sistemului de 3 fundași.

Cifrele acestuia au fost bune la debutul în Premier League. A atins mingea de 10 ori în minutele pe care le-a jucat și a oferit 8 pase către cei mai apropiați coechipieri. Acesta nu a greșit la nicio fază de atac a „diavolilor”, iar fanii au fost impresionați de jocul acestuia.

De asemenea, prestația celui mai scump jucător român a fost analizată și de specialiștii de la sofascore.ro. Aceștia i-au acordat nota de 6,7 românului, după cele 11 minute pe care le-a avut la dispoziție în cadrul acestei partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și