Închide meniul

„Va fi o mare petrecere”! Ce scrie presa internaţională după ce Manchester City a cucerit un nou titlu

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 22:50

Va fi o mare petrecere”! Ce scrie presa internaţională după ce Manchester City a cucerit un nou titlu

„Va fi o mare petrecere”! Ce scrie presa internaţională după ce Manchester City a cucerit un nou titlu

Fanii lui Manchester City, sărbătorind un nou titlu / Profimedia Images

  • Presa internaţională anunţă o mare petrecere mâine pe Etihad, în meciul cu Chelsea
  • Manchester City a cucerit cel de al 5-lea titlu în ultimii 6 ani

„Va fi o mare petrecere”, a titrat gazzeta.it după ce Manchester City a cucerit cel de al treilea titlu consecutiv şi cel de al 5-lea din ultimii 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele publicaţii de sport au remarcat seria extraordinară a lui Manchester City, de 11 victorii consecutive.

„Va fi o mare petrecere”!

SkySport

O serie senzaţională

Reclamă

„Manchester City a câștigat titlul în Premier League pentru a cincea oară în ultimele șase sezoane, după înfrângerea lui Arsenal de sâmbătă cu Nottingham Forest.

Rezultatul (n.r.: de la Nottingham) îi lasă pe Manchester City cu un avans insurmontabil de patru puncte în fruntea clasamentului față de tunari, care mai au doar un meci de jucat în acest sezon.

Reclamă

O serie senzațională de 11 victorii consecutive în ultimele săptămâni ale sezonului a făcut ca City să spulbere speranţele lui Arsenal la un nou titlu în Premier League după cel din 2003/04.

La un moment dat în ianuarie, City a fost în urma lui Arsenal cu opt puncte, dar campionii s-au menţinut neînvinși de la înfrângerea cu 1-0 cu Tottenham de pe 5 februarie, timp în care echipa lui Mikel Arteta a avut sincope”, a scris skysports.com după ce Manchester City a cucerit titlul.

Gazzetta.it

Arsenal se împiedică, City câștigă Premier League! Și acum țintește tripla

Reclamă 4 / 0/3

„Băieții lui Guardiola câștigă titlul după revenirea perfectă. Victoria lui Nottingham Forest asupra ‘tunarilor’ decide titlul. Mâine, pe Etihad, împotriva lui Chelsea, va fi o mare petrecere.

De mai multe ori campioni! Manchester City cucereşte din nou titlul în Premier League, pentru al treilea an la rând și a cincea oară în ultimele 6 sezoane. Certitudinea titlului (n.r.: pentru City) vine de această dată fără să joace, cu Guardiola și jucătorii săi în fața televizorului, uitându-se cum Arsenal a pierdut cu 1-0 cu Nottingham Forest (care a obţinut astfel salvarea de la retrogradare). Era rezultatul de care avea nevoie City, cel care certifică titlul fără să fie nevoie ca mâine campionii în exerciţiu și noii campioni să o învingă pe Chelsea acasă. Totuși, va fi o duminică festivă la Etihad: jucătorii lui Guardiola își vor primi medaliile cu două meciuri înainte și vor ridica trofeul Premier League în ultimul lor meci de acasă din acest sezon. Visul este ca titlul să fie doar prima piesă dintr-o triplă istorică, ce ar urma să fie completată cu FA Cup (finală sâmbătă, 3 iunie, pe Wembley împotriva lui Manchester United) și cu obsesia Ligii Campionilor, dacă Inter nu o va încurca (finală pe 10 iunie la Istanbul). Acest sezon ar putea fi legendar (n.r.: pentru City)”, a scris gazzeta.it.

L’Equipe

Nottingham rămâne în Premier League, Arsenal pierde titlul

„În frunte, grație golului lui Awoniyi din prima repriză, ‘roșii’ au păstrat avantajul împotriva unui Arsenal ieşit din formă și și-au asigurat rămânerea în Premier League, în timp ce tunarii au renunţat complet la speranțele lor la titlu, Manchester City fiind încoronată oficial campioană!”, a scris L’Equipe după Nottingham Forest – Arsenal 1-0.

Manchester City a devenit campioana Angliei! Pep Guardiola şi jucătorii lui pot începe sărbătoarea!

Manchester City a devenit campioana Angliei! Arsenal a pierdut meciul din deplasare cu Nottingham Forest şi nu mai are nicio şansă să o depăşească pe Manchester City în acest sezon.

Nottingham Forest – Arsenal s-a încheiat 1-0. Awoniyi a marcat pentru Nottingham Forest în victoria surprinzătoare cu Arsenal. Titlul era o formalitate pentru Manchester City şi înainte de această etapă. Şansele lui Arsenal să mai cucerească trofeul în Premier League erau doar matematice.

Înfrângerea cu Nottingham Forest a consfinţit pierderea titlului de către Arsenal.

Reclamă

Manchester City a învins-o pe Arsenal în ambele meciuri din campionat, ultima oară, pe 26 aprilie, la scor: 4-1.

Manchester City ar putea realiza tripla în acest sezon: campionat, Cupă şi Liga Campionilor!

Manchester City se află în luptă şi pentru Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

„Cetăţenii” o vor întâlni sâmbătă, 3 iunie pe Manchester United în finala Cupei Angliei.

O săptămână mai târziu, pe 10 iunie, Manchester City va juca finala Ligii Campionilor cu Inter.

În returul semifinalei de Liga Campionilor, Manchester City a spulberat-o pe Real Madrid: scor 4-0.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu
Liga Campionilor • 10 apr., 0:18
Pep Guardiola, explozie de bucurie după golurile magnifice marcate de Foden şi Gvardiol! Nebunie totală pe Santiago Bernabeu