Închide meniul

„Va veni Kylian Mbappe la Liverpool?” Un titular din echipa lui Jurgen Klopp a oferit o reacție fabuloasă

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 19:38

Reclamă
Va veni Kylian Mbappe la Liverpool?” Un titular din echipa lui Jurgen Klopp a oferit o reacție fabuloasă

„Va veni Kylian Mbappe la Liverpool?” a fost întrebarea la care un titular din echipa lui Jurgen Klopp a oferit o reacție fabuloasă.

Kylian Mbappe și Jurgen Klopp / Profimedia

„Va veni Kylian Mbappe la Liverpool?” a fost întrebarea la care un titular din echipa lui Jurgen Klopp a oferit o reacție fabuloasă. Au fost stârnite hohote de râs, după meciul „cormoranilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul lui PSG a anunțat conducerea clubului că va pleca în această vară, din postura de jucător liber de contract. Chiar dacă Mbappe va ajunge, cel mai probabil, la Real Madrid, anunțul acestuia a creat o nouă serie de zvonuri.

„Va veni Kylian Mbappe la Liverpool?” Un titular din echipa lui Jurgen Klopp a oferit o reacție fabuloasă

Unul dintre aceste zvonuri era legat de posibila venire a lui Kylian Mbappe la Liverpool. Astfel, un jurnalist a venit cu o întrebare legată de acest subiect pentru Ibrahima Konate, unul dintre fundașii lui Jurgen Klopp.

Francezul a oferit o reacție fabuloasă și a dat de înțeles că nu există nicio șansă ca Mbappe să ajungă pe Anfield.

„Băieți, cu toată sinceritatea, chiar credeți că va veni aici? Știm cu toții unde va ajunge Kylian (n.r. râde)”, a spus Ibrahima Konate, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Fundașul francez a fost titular în partida cu Brentford, câștigată de Liverpool cu scorul de 4-1. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Premier League.

Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările despre Kylian Mbappe

Cum era de aşteptat, Carlo Ancelotti nu a scăpat de întrebările legate de starul francez la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Rayo şi Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul a înţeles interesul pentru acest subiect, dar susţine că el şi jucătorii săi nu sunt afectaţi în vreun fel de această chestiune. Cu toate acestea, el a oferit un răspuns care le dă speranţe fanilor, spunând că are destul timp la dispoziţie să se gândească la sezonul viitor:

„Am văzut şi am auzit. Înţeleg că este un subiect despre care vreţi să vorbiţi. Noi am vorbit despre meci. Ştim cât este de important acest meci pentru sezonul nostru. Oamenii pot vorbi, îi înţeleg. Vreau să termin bine acest sezon, să câştigăm trofee. E destul timp pentru a ne gândi la sezonul viitor.

(n.r. credeţi că atâtea întrebări legate de Mbappe vă pot afecta pe dumneavoastră şi pe jucători?) Mă vedeţi afectat? Aşa sunt conferinţele de presă”, a declarat Carlo Ancelotti, înaintea meciului dintre Rayo Vallecano şi Real Madrid, potrivit marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și