Închide meniul

Veste proastă pentru Radu Drăguşin! Tottenham e aproape să cumpere un alt fundaş central, cu 70 de milioane de euro!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 mai 2024, 18:59

Reclamă
Veste proastă pentru Radu Drăguşin! Tottenham e aproape să cumpere un alt fundaş central, cu 70 de milioane de euro!

Veste proastă pentru Radu Drăguşin! Tottenham e aproape să cumpere un alt fundaş central

Radu Drăguşin / Profimedia Images

Veste proastă pentru Radu Drăguşin! Internaţionalul român ar putea avea parte de concurenţă în plus în centrul apărării lui Spurs. Drăguşin a jucat puţine minute de când s-a transferat. Dacă Tottenham va face şi acest transfer, situaţia lui va fi şi mai dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost în mare parte rezervă de când s-a transferat la Tottenham. Acum Spurs e pe cale să mai cumpere un fundaş central, cu 70 de milioane de euro.

Veste proastă pentru Radu Drăguşin! Tottenham e aproape să cumpere un alt fundaş central, cu 70 de milioane de euro!

Potrivit Bild, Tottenham vrea să îl achiziţioneze pe Mohamed Simakan (24 de ani), de la RB Leipzig! Fundaşul central este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 35 de milioane de euro.

El are o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro, iar Tottenham ar putea să o achite şi să îşi asigure serviciile fundaşului francez.

Potrivit publicaţiei germane citate, clauza de reziliere uriaşă nu i-ar speria pe cei de la Tottenham. Ange Postecoglou a cerut încă un fundaş central. Conducătorii echipei londoneze ar vrea să îi satisfacă această cerinţă.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin nu a reuşit să se impună la Tottenham. Cuplul de fundaşi centrali cu care Tottenham a început cele mai multe partide a fost cel format din campionul mondial Cristian Romero şi olandezul Micky van de Ven.

Radu Drăguşin este, la rândul său, dorit de Napoli. Formaţia patronată de Aurelio De Laurentiis l-a vrut şi în trecut pe Drăguşin, dar fundaşul naţionalei a ales să meargă la Tottenham. Şi Bayern Munchen a dorit să îl transfere pe Drăguşin, dar el a ales Spurs.

„Va fi rezervă!” Englezii s-au convins după prestația lui Radu Drăgușin din Newcastle – Tottenham! Concluzie dură pentru fundaș

Englezii s-au convins după prestația lui Radu Drăgușin din Newcastle – Tottenham! O publicație apropiată de echipa lui Ange Postecoglou a oferit un verdict dur pentru fundașul echipei naționale.

Reclamă

Drăgușin a jucat 71 de minute în amicalul cu Newcastle, iar site-ul sofascore.ro i-a acordat nota de 6,3, pentru evoluția sa. Van de Ven, colegul românului din centrul defensivei, a primit nota de 6,4.

Publicația Spurs Web a notat că Radu Drăgușin va deveni rezerva lui Cristiano Romero, având în vedere prestația sa din meciul cu Newcastle.

Totodată, britanicii au anunțat că Tottenham va transfera încă un fundaș central de picior stâng în perioada de mercato din vară, astfel că Drăgușin nu va avea un statut de titular, în viitorul apropiat, la Tottenham.

„A jucat câteva meciuri pentru Spurs deja, dar în meciul acesta l-am văzut pentru prima dată pe Radu Drăgușin pe poziția sa preferată – fundaș central dreapta. Credem că Tottenham va transfera încă un apărător central de picior stâng în această vară, iar Drăgușin va deveni rezerva lui Cristian Romero.

Spurs va avea nevoie de câte doi jucători pe fiecare poziție în următorul sezon, pentru a face o figură frumoasă în Europa. Din fericire, Drăgușin a arătat foarte bine, puternic, s-a simțit confortabil cu mingea la picior”, a notat publicația Spurs Web.

În această ediţie de Premier League, Radu Drăguşin a adunat 424 de minute în 9 apariţii. Spurs s-a clasat pe locul 5 în campionatul Angliei.

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipa de start a României. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

13:16

Decizie de ultim moment luată de UEFA, înainte de România – Ucraina! Ce s-a interzis la Munchen, după solicitarea ucrainenilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și