Închide meniul

Manchester United, o nouă umilinţă pe teren propriu! Newcastle s-a distrat cu echipa lui Erik ten Hag pe Old Trafford

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 9:46

Reclamă
Manchester United, o nouă umilinţă pe teren propriu! Newcastle s-a distrat cu echipa lui Erik ten Hag pe Old Trafford

Manchester United, o nouă umilinţă pe teren propriu

Jucătorii lui Manchester United, după înfrângerea cu Newcastle / Profimedia

Manchester United, o nouă umilinţă pe teren propriu! Newcastle a obţinut calificarea în sferturile Cupei Ligii Angliei, după victoria cu 3-0 de pe Old Trafford de miercuri seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este al doilea eşec la scor de neprezentare pentru formaţia lui Erik ten Hag pe Old Trafford, după ce Manchester City s-a impus cu acelaşi scor în weekend, în Premier League.

Manchester United, o nouă umilinţă pe teren propriu!

Echipa lui Erik ten Hag părea că a depăşit perioada complicată, după ce a legat trei victorii în toate competiţiile. „Diavolii” au fost readuşi cu picioarele pe pământ după ultimele două partide de pe teren propriu.

Miercuri seară, Newcastle a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce s-a impus pe „Teatrul viselor” cu 3-0.

Echipa lui Eddie Howe a deschis scorul în minutul 28 prin Almiron, după care a majorat diferenţa în minutul 36, atunci când a înscris Lewis Hall, un mijlocaş de doar 19 ani. În repriza a doua, dezastrul celor de la Manchester United a fost completat în minutul 60, atunci când a marcat şi Willock.

Reclamă

Înfrângerea cu Newcastle vine la doar câteva zile după dezastrul cu Manchester City din Premier League. Pentru prima oară după 61 de ani, „diavolii” pierd două meciuri la rând pe teren propriu la cel puţin trei goluri diferenţă. De asemenea, aceasta a fost a patra înfrângere din ultimele şase partide disputate pe Old Trafford.

Erik ten Hag, după umilinţa cu Newcastle: „Toată lumea trebuie să îşi asume responsabilitatea”

Erik ten Hag, antrenorul celor de la Manchester United, a recuoscut la finalul meciului cu Newcastle că nivelul echipei sale nu este demn de numele clubului de pe Old Trafford. Antrenorul olandez are însă încredere în jucătorii săi şi le-a promis fanilor că va redresa echipa:

Reclamă 4 / 0/3

„Ştim că nu e suficient de bine. Trebuie să îmi asum responsabilitatea. Jucătorii se vor ridica. Ei rămân uniţi, aţi văzut că au încerat. Trebuie să fim o echipă, aceasta este singura soluţie.

Toată lumea trebuie să îşi asume responsabilitatea şi să coopereze. Acestea sunt cuvintele cheie.

Eu sunt un luptător. Am încredere că pot reuşi, dar în acest moment suntem într-un moment prost. Îmi asum responsabilitatea, dar văd asta ca pe o provocare. Trebuie să rămânem uniţi şi să luptăm”, a declarat Erik ten Hag la finalul meciului cu Newcastle, citat de Fabrizio Romano.

Rezultatele de miercuri din Cupa Ligii Angliei:

  • West Ham – Arsenal 3-0
  • Bournemouth – Liverpool 1-2
  • Chelsea – Blackburn 2-0
  • Everton – Burnley 3-0
  • Ipswich – Fulham 1-3
  • Manchester United – Newcastle 0-3

Sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei:

  • Everton – Fulham
  • Chelsea – Newcastle United
  • Port Vale – Middlesbrough
  • Liverpool – West Ham United
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și