Închide meniul

Veste uriaşă pentru Manchester City! Când va reveni Kevin de Bruyne pe teren

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 14:13

Reclamă
Veste uriaşă pentru Manchester City! Când va reveni Kevin de Bruyne pe teren

Veste uriaşă pentru Manchester City! Când va reveni Kevin de Bruyne pe teren

Kevin de Bruyne, într-un meci la Manchester City/ Profimedia

Manchester City a primit o veste uriaşă, după ce s-a aflat când va reveni pe teren Kevin de Bruyne. Mijlocaşul belgian s-a accidentat încă din luna august, în primul meci de campionat, şi de atunci nu a mai bifat niciun meci. Acesta a fost însă inclus pe lista jucătorilor pentru a participa la Cupa Mondială a cluburilor din Arabia Saudită, în decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City traversează o perioadă dificilă, fiind pe locul patru în Premier League. „Cetăţenii” nu au mai câştigat de patru meciuri în campionat, în ultima etapă fiind învinşi de Aston Villa.

Manchester City a primit o veste uriaşă şi a aflat când va reveni pe teren Kevin de Bruyne

Este o „includere neaşteptată”, după cum a spus FIFA, deoarece revenirea mijlocaşului belgian nu era aşteptată până la începutul anului 2024.

Internaţionalul belgian s-a accidentat la coapsă în timpul finalei Ligii Campionilor cu Inter Milano, la începutul lunii iunie, şi a suferit o recidivă în primul meci al sezonului din prima ligă engleză, contra lui Burnley, la 11 august. El nu a mai jucat de la operaţie, iar revenirea sa era aşteptată mai degrabă în ianuarie decât în decembrie, notează news.ro.

Manchester City va înfrunta marţi, 19 decembrie, în semifinalele Cupei Mondiale a Cluburilor, fie pe Leon din Mexic, fie pe Urawa Red Diamonds din Japonia. Dacă vor câştiga, vor juca în finala de vineri, 22 decembrie.

Reclamă
Reclamă 4

„Acest turneu este foarte important, foarte prestigios”, a comentat Pep Guardiola, citat de Fifa. „Nu este uşor să te califici pentru el şi nici să îl câştigi. Avem nevoie doar de un (trofeu) pentru a închide cercul şi a câştiga toate titlurile posibile pentru City”.

Clubul englez, deţinut de şeicul Mansour, a realizat tripla campionat, Cupa Angliei şi Liga Campionilor în 2023, înainte de a câştiga Supercupa Europei la penalty-uri împotriva FC Sevilla la jumătatea lunii august.

Kevin de Bruyne este component al naţionalei Belgiei, adversara României la Euro-2024.

Reclamă

Bornă negativă atinsă de Pep Guardiola, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League

Pep Guardiola a atins o bornă negativă, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League. Aston Villa i-a învins pe „cetăţeni” în ultima etapă, cu scorul de 1-0, şi i-a depăşit în clasament. În acest meci, managerul catalan a bifat două „recorduri negre” pentru cariera sa de antrenor.

Manchester City a prestat un joc extrem de modest în duelul cu Aston Villa. Elevii lui Pep Guardiola au şutat de doar două pe poarta apărată de Emiliano Martinez. Un astfel de randament nu a mai fost atins de o echipă a lui Guardiola, luând în calcul Barcelona, Bayern şi Manchester City.

De asemenea, Aston Villa a şutat de nu mai puţin de 13 de ori spre poarta lui Manchester City, în prima repriză. Este pentru prima dată în cele 535 de meciuri ale lui Pep Guardiola, din primele cinci ligi ale Europei, când o echipă antrenată de el primeşte atât de multe şuturi spre poartă în prima repriză a jocului.

De asemenea, este de menţionat că Manchester City nu a şutat deloc pe spaţiul porţii celor de la Aston Villa, în a doua repriză.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și