Închide meniul

Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 18:41

Reclamă
Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor

Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Radu Drăguşin a primit o veste uriaşă şi a aflat că ar putea fi titular într-un derby „de foc” al lui Tottenham. Presa din Anglia a anunţat că românul are mari şanse să fie titularizat în duelul cui Arsenal, de la finalul acestei săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost trecut din nou pe banca de rezerve, în ultimele partide ale lui Tottenham, după ce Micky van de Ven s-a recuperat. În următoarea perioadă, cel mai scump jucător român ar putea profita de accidentarea unui alt coechipier.

Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin | Ar putea fi titular în derby-ul Tottenham – Arsenal

Destiny Udogie s-a accidentat grav şi a fost supus unei operaţii, astfel că englezii anticipează că flancul stâng al apărării lui Tottenham va fi acoperit de Micky van de Ven, fundaşul central al formaţiei londoneze. În acest sens, Radu Drăguşin va fi titularizat, urmând să facă pereche în centrul apărării cu Cristian Romero.

Presa din Anglia a dezvăluit că această mutare se va realiza încă din acest week-end, când Tottenham va avea un derby „de foc”. Spurs va primi vizita rivalilor de la Arsenal, meciul urmând să se dispute duminică, de la ora 16:00.

„Românul e vizat de un wild card pe care managerul australian i l-ar acorda pentru a redeveni titular în derbyul cu Arsenal de duminică. Asta în condițiile în care Micky van de Ven va fi mutat în stânga în locul lui Udogie, în timp ce Radu va face cuplu în centru cu Cristian Romero, așa cum i s-a mai întâmplat și când stoperul din Țările de Jos a fost indisponibil”, au transmis englezii de la football.london.com.

Reclamă

Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată în ultimele trei meciuri ale lui Tottenham, cu Newcastle, Nottingham şi West Ham. Înainte de aceste trei partide, fundaşul român a fost titular în două dueluri, cu Luton şi Fulham.

În total, de la transferul istoric din iarnă, Radu Drăguşin a bifat şase meciuri la Tottenham, în Premier League.

„Nu am niciun motiv să îl laud!” Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali

Sigurul român din Premier League, Radu Drăgușin, a fost luat în colimator de Victor Becali. Impresarul a vorbit deschis despre situația jucătorului, care nu a reușit să se impună, până în momentul de față, la Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali este de părere că Radu Drăgușin are nevoie de timp, pentru a se acomoda la Tottenham. Impresarul a dezvăluit că nu are de ce să îl laude pe fundaș, dar a menționat faptul că oamenii de la Spurs au planuri mari cu el, având în vedere suma pe care s-a făcut transferul.

„Îi trebuie timp lui Drăguşin. Nu, gata, a jucat Drăguşin, a înscris un jucător de lângă el… Nu! Şi nu am niciun motiv să-l laud eu pe Drăguşin. E un băiat tânăr, are o concurenţă foarte, foarte mare. Joacă, are concurenţă cu poate doi dintre cei mai buni fundaşi centrali din Europa, nu e uşor.

Oamenii când aruncă cu milioanele aşa, eu cred că ştiu ei ce fac. Dacă au milioanele înseamnă că ştiu şi ce fac cu ele”, a spus Victor Becali, potrivit sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și