Închide meniul

„Visul mi s-a îndeplinit!” Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham. Mesaj de luptă al românului

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2024, 8:26 / Actualizat: 12 februarie 2024, 12:13

Reclamă
„Visul mi s-a îndeplinit! Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham. Mesaj de luptă al românului

Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham

Radu Drăguşin, în tricoul lui Tottenham / Profimediaimages

S-a aflat ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a fost prezentat oficial la gruparea din Premier League. Londonezii au achitat 30 de milioane de euro pentru transferul iernii şi l-au transformat pe Drăguşin în cel mai scump român din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce a fost anunţat transferul, Drăguşin a oferit prima declaraţie. Internaţionalul român a transmis un mesaj de luptă şi i-a asigurat pe suporteri că va da totul pentru a ajuta echipa.

Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham

Radu Drăguşin a precizat că antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, a fost cel care l-a convins să o refuze pe Bayern şi să ajungă la Tottenham.

Sunt entuziasmat. Mă simt fericit. E un pas mare pentru mine şi simt că e pasul corect. Decizia a fost în adâncul inimii mele. Am avut nişte discuţii cu antrenorul (n.r. Ange Postecoglou) şi am simţit o conexiune de prima dată când am vorbit. Mi-a spus că mă vrea, îi place felul meu de a juca şi crede că mă potrivesc acestei echipe.

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren. Abia aştept să-i cunosc pe colegi, e bine să pot vorbi în italiană cu câţiva băieţi de aici.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Tottenham Hotspur (@spursofficial)

Am ajuns la Juventus la 16 ani şi a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am înţeles de la o vârstă fragedă că trebuie să fac sacrificii, să munceşti şi să dai totul zilnic. Am vrut să joc fotbal la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit. Abia aştept să intru pe teren”, a declarat Radu Drăguşin după ce a semnat cu Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”

Radu Drăguşin a fost primit cu braţele deschise la Tottenham! Fanii lui Spurs sunt în extaz după ce clubul a oficializat transferul fundaşului român de la Genoa.

Imediat după anunţul oficial, fanii echipei din nordul Londrei au invadat conturile de social media ale lui Tottenham cu mii de mesaje pentru Radu Drăguşin.

Tottenham are mulţi fani şi în Coreea de Sud, datorită lui Heung-Min Son. În ciuda orei târzii, fanii din Coreea de Sud au aşteptat cu sufletul la gură anunţul oficial al echipei pregătite de Ange Postecoglou.

Dacă este adevărat că a refuzat mai mulţi bani de la Bayern, omul e deja o legendă! Bine ai venit la cel mai frumos club din lume”.

Te-am aşteptat în tot acest timp. Mă duc să mă culc acum. Te-am aşteptat toată noaptea. În Coreea de Sud e 4 dimineaţa. Bine ai venit!

Dragonul e aici

Bayern Munchen? Ai ales bine, Radu. O să îţi placă la nebunie aici

Reclamă

Maldini de România

Vă rog să îl puneţi să îşi pronunţe numele, mă chinui”, au fost câteva dintre mesajele fanilor lui Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și