Închide meniul

Wayne Rooney l-a pus la zid pe Cristiano Ronaldo, înaintea derby-ului Manchester United – Liverpool: „Nu l-aş folosi. Îl poţi lăsa pe margine”

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 13:11

Wayne Rooney l-a pus la zid pe Cristiano Ronaldo, înaintea derby-ului Manchester United – Liverpool: „Nu l-aş folosi. Îl poţi lăsa pe margine

Cristiano Ronaldo deplânge moartea Reginei Elisabeta a II-a. Mesajul viral postat pe reţelele sociale

Cristiano Ronaldo, reacţie emoţionantă / Profimedia

  • Wayne Rooney îl pune la zid pe Cristiano Ronaldo
  • Fostul atacant îş sfătuieşte pe Erik ten Hag să nu-l folosească în derby-ul Manchester United – Liverpool

Wayne Rooney îl pune la zid pe Cristiano Ronaldo, înaintea derby-ului dintre Manchester United şi Liverpool. Atacantul care a scris istorie în tricoul „diavolilor” este de părere că starul lusitan nu ar trebui să fie folosit titular de către Erik ten Hag.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United se pregăteşte de meciul cu Liverpool. Trupa de pe Old Trafford a avut un start dezastruos de sezon, cu două înfrângeri din tot atâtea partide.

Wayne Rooney îl pune la zid pe Cristiano Ronaldo, înainte de Manchester United – Liverpool

Wayne Rooney îl sfatuieşte pe Erik ten Hag să folosească jucători pregătiţi din punct de vedere fizic, în partida cu Liverpool. Cristiano Ronaldo a lipsit o perioadă de la antrenamentele lui Manchester United din această vară, motivul fiind acela că îşi doreşte să părăsească echipa.

Reclamă

Totodată, fostul atacant englez are aceeaşi părere şi despre Marcus Rashford, alt jucător care se află pe o pantă descendentă la trupa de pe Old Trafford.

„Nu l-aș folosi pe Cristiano Ronaldo, nici pe Marcus Rashford. Dacă eram în locul lui ten Hag, principala mea preocupare era să am jucători plini de energie pe teren, iar faptul că United a eșuat în încercarea de a aduce un număr 9 înseamnă că s-au bazat pe Ronaldo cu Brentford, chiar dacă el nu s-a antrenat cu echipa.

Reclamă

Pare că mai are nevoie de timp. ten Hag are nevoie de energie din partea jucătorilor iar asta înseamnă că îl poți lăsa pe margine pe Ronaldo”, a declarat Wayne Rooney, pentru The Times.

Suporterii lui Manchester United protestează înaintea derby-ului cu Liverpool. Anunţul clar al lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a transmis un mesaj clar înaintea derby-ului dintre Manchester United şi Liverpool. Managerul „cormoranilor” speră ca echipa sa să câştige la masa verde, în cazul în care partida nu se va putea desfăşura, din cauza protestelor fanilor.

Manchester United trece printr-o perioadă dificilă, şi nu doar din punct de vedere sportiv. Fanii „divaolilor” protestează împotriva conducerii clubului, formată din fraţii Glazer. Suporterii vor ca cei doi să vândă clubul, pe motiv că investiţiile din ultimii ani nu s-a ridicat la nivelul profitului încasat.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper ca meciul cu Manchester United să nu fie amânat din cauza protestelor. Dacă se întâmplă asta, sper să primim noi punctele. Nu avem nimic de-a face cu faptul că suporterii lui United nu-şi doresc ca partida să aibă loc. Nu putem să reprogramăm meciul într-o perioadă atât de aglomerată. Ne-am pregătit pentru meci”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

Pentru partida cu Liverpool, suporterii lui Manchester United anunţă că un protest de amploare. Aceştia sunt nemulţumiţi de conducerea clubului de pe Old Trafford, pe care o consideră vinovată de startul dezastruos de sezon al echipei. Manchester United a înregistrat două înfrângeri în primele două runde din Premier League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute