Închide meniul

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland: „E cel mai bun jucător din lume”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2023, 8:20

Reclamă
Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland: E cel mai bun jucător din lume”

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland

Erling Haaland bucuros / Profimedia Images

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland. Fost mare jucător al lui Manchester United, Rooney a susţinut că atacantul lui Manchester City e cel mai bun jucător din lume în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Haaland a devenit şi jucătorul cu cele mai multe goluri într-un sezon din istoria Premier League.

Wayne Rooney l-a elogiat pe Erling Haaland

Erling Haaland este cel mai bun fotbalist din lume în acest moment. Leo Messi e cel mai bun din istorie, dar, acum, nimeni nu joacă mai bine decât un atacant care mă lasă fără respirație cu nivelul la care a ajuns, chiar dacă și eu am doborât recorduri pe poziția lui.

E cel mai bun din lume datorită cifrelor pe care le are, dar și datorită mentalității pe care o arată. Dacă vorbim despre cine va câștiga Balonul de Aur, cred că trebuie să fie el, având în vedere forma din acest sezon.

Și de ce n-ar fi el? 224 de goluri în 264 de meciuri este un semn că nu și-a scăzut standardele. Am avut era lui Messi și Ronaldo, dar acum e timpul pentru era lui Haaland și Mbappe”, a declarat Wayne Rooney, citat de givemesport.com.

Reclamă
Reclamă

Lucian Goian, declarație amuzantă despre cum îl poţi marca pe Haaland: „Este un animal!”

Lucian Goian, fost fundaş al lui Dinamo, a avut o declaraţie amuzantă despre cum îl poţi marca pe Erling Haaland.

Este un jucător care va fi mult timp în topul mondial. Nu îl văd să cedeze din punct de vedere fizic. Este un animal. Nu prea îl văd pe el să facă rupturi musculare. Cred că o să ne bucure mulţi ani.

Dacă vrei să faci marcaj la Haaland, faci două cruci mari şi gata (n.r. râde). Are mobilitate bună pentru înălţimea lui. E foarte înalt. Dacă pui raniţa pe el, nu o simte. Are un simț al porţii incredibil”, a declarat Lucian Goian pentru primasport.ro.

Reclamă

Erling Haaland a fost transferat în vara lui 2022 de la Borussia Dortmund. Suma de transfer a fost de 60 de milioane de euro. Cota lui Erling Haaland acum, potrivit trasnfermarkt.com, este de 170 de milioane de euro.

Pep Guardiola l-a lăudat pe Haaland după meciul retur cu Bayern din Liga Campionilor

Erling Haaland a fost providenţial şi în sfertul de finală din Liga Campionilor cu Bayern Munchen. Haaland a marcat în ambele meciuri, atât în tur, când Manchester City a câştigat cu 3-0, cât şi în retur, când formaţia lui Guardiola a făcut 1-1 cu Bayern.

Haaland a ratat şi un penalty în returul de la Munchen. Guardiola l-a susţinut pe norvegian şi după ratarea loviturii de la 11 metri.

„Suntem o echipă bună, suntem din nou în semifinale. Finalizarea lui Erling a fost foarte bună. (n.r. despre penalty-ul ratat) Este foarte tânăr, jucătorii simt ce înseamnă să joci în această competiție, vor să o facă foarte bine, iar presiunea este mare.

Echipa este epuizată și nu știu cum vom reuși să ne recuperăm pentru jocul contra celor de la Sheffield United. Va fi foarte dificil”, a declarat Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, la finalul meciului retur cu Bayern.

 

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 2-1. Bîrligea şi Ştefănescu au marcat pe Arena Naţională! Chiricheş a reuşit o pasă decisivă

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și