Închide meniul

Erling Haaland, record uriaş după golul marcat cu Bayern! Este primul jucător din istoria Premier League care reuşeşte aşa ceva

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2023, 0:00

Reclamă
Erling Haaland, record uriaş după golul marcat cu Bayern! Este primul jucător din istoria Premier League care reuşeşte aşa ceva

Erling Haaland, un nou record uriaş după golul marcat cu City

Profimedia

Erling Haaland a bifat un nou record uriaş după golul marcat cu Bayern! Haaland a dat şi o pasă de gol pentru Bernardo Silva, în victoria pe care City obţinut-o cu Bayern, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland şi-a început recitalul în minutul 70, când i-a pasat perfect lui Bernando Silva, la golul de 2-0. Peste numai 7 minute, Haaland avea să marcheze al 11-lea gol din acest sezon al Ligii Campionilor, în doar 7 meciuri jucate.

Erling Haaland, record uriaş după golul marcat cu Bayern

Haaland e o adevărată maşină de goluri la primul sezon în tricoul lui Manchester City. Starul norvegian a marcat golul cu numărul 45, în toate competiţiile, pentru echipa lui Pep Guardiola. Astfel, Haaland a devenit primul jucător din Premier League care a reuşit o astfel de performanţă.

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Pep Guardiola i-a cerut conducerii să îi prelungească contractul atacantului de 22 de ani, care marchează pe bandă rulantă la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”.

Reclamă

City a făcut o afacere excelentă în momentul în care l-a transferat pe Haaland de la Borussia Dortmund. A achitat 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului care are, în prezent, o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro. Erling Haaland a semnat o înţelegere valabilă până în 2027, dar şefii campioanei Angliei vor să îl convingă să îi prelungească contractul până în vara anului 2028.

Oficialii lui Manchester City se tem de interesul tot mai crescut al lui Real Madrid pentru Haaland. „Tunetul Nordului” ar avea, în actualul contract, o clauză care îi permite să plece după doi ani, prioritate având chiar gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Pentru a o ţine departe pe Real Madrid, şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan nu se uită la bani şi vrea să îi ofere lui Erling Haaland un salariu „extraterestru”. Potrivit thesun.co.uk, norvegianul ar urma să câştige, săptămânal, nu mai puţin de 500.000 de lire sterline (567.000 de euro). În prezent, Haaland primeşte 375.000 de lire sterline (425.000 de euro) pe săpătmână.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul sezonului, Florentino Perez l-a ratat pe Erling după ce şi-a concentrat toate eforturile în a-l transfera pe Kylian Mbappe. Jurnaliştii de la as.com au dezvăluit că „galactii” vor să profite de clauza de reziliere care va intra în vigoare în 2024 şi să achite între 220 şi 240 de milioane de euro.

Victor Osimhen a dezvăluit cum a făcut rost de tricoul lui Erling Haaland

Atacantul lui Napoli a recunoscut că îl urmăreşte cu atenţie pe Erling Haaland şi se bucură că a reuşit să facă schimb de tricouri cu vedeta lui Pep Guardiola. A fost ajutat chiar de coechipierul său, norvegianul Leo Ostigard.

„Ostigard mi-a vorbit mult despre el, cât de mult s-a antrenat, apoi într-o zi mi-a spus: ‘Dacă vrei, pot să-ți aduc tricoul lui’. I-am răspuns: ‘Desigur, frate’.

Așa că a vorbit cu Haaland, care mi-a cerut și el tricoul. I l-am dat la schimb prin Ostigard. Este unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale așa că, să fiu comparat cu el și considerat unul dintre cei mai buni atacanți din lume, mă inspiră doar să fac mai mult”, a declarat Victor Osimhen, potrivit dailymail.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și