Închide meniul

West Ham – Arsenal | „Tunarii” au ratat un penalty, iar „ciocănarii” au egalat la 3 minute distanță

Sebastian Cristian Publicat: 16 aprilie 2023, 17:33

West Ham – Arsenal | Tunarii” au ratat un penalty, iar ciocănarii” au egalat la 3 minute distanță

„Tunarii” au ratat un penalty, iar „ciocănarii” au egalat la 3 minute distanță

Jarrod Bowen / Profimedia

  • West Ham – Arsenal
  • „Tunarii” au ratat un penalty, iar „ciocănarii” au egalat la 3 minute distanță

West Ham – Arsenal | „Tunarii” au ratat un penalty, iar „ciocănarii” au egalat la 3 minute distanță. Nebunie totală în derby-ul dintre cele două echipe londoneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal se află în lupta pentru titlu alături de cei de la Manchester City, iar fiecare meci are o miză uriașă pentru elevii lui Mikel Arteta.

West Ham – Arsenal | „Tunarii” au ratat un penalty, iar „ciocănarii” au egalat la 3 minute distanță

Deși au început foarte bine meciul și au condus cu 2-o după numai 10 minute, prin golurile lui Jesus și Odegaard, „tunarii” au fost egalați.

Reclamă

Benrahma a înscris din penalty golul de 1-2, în minutul 33, iar gazdele au prins curaj. Totuși, Arsenal a avut șansa de a face 3-1, însă Bukayo Saka a ratat penalty-ul executat în minutul 52. Ulterior, după doar 3 minute, ocaziile ratate de Arsenal s-au răzbunat, iar West Ham a egalat, prin Bowen.

Kylian Mbappe, dorit cu insistență de Chelsea: „Încerc de mult să îl conving!”

Kylian Mbappe este dorit cu insistență de Chelsea. Superstarul celor de la PSG a fost foarte aproape să ajungă la Real Madrid vara trecută, însă nu doar madrilenii s-au interesat de serviciile francezului.

Reclamă

Chelsea este în reconstrucție, iar Todd Boehly, patronul londonezilor, este dispus să investească enorm pentru a o vedea din nou pe Chelsea pe culmile succesului.

Florent Malouda, mijlocaș francez care a îmbrăcat tricoul lui Chelsea în perioada 2007-2013, a dezvăluit în presa din Anglia că își dorește să-l vadă pe Kylian Mbappe jucând pe Stamford Bridge, motiv pentru care încearcă să-l convingă pe parizian să se transfere în Anglia.

„Încerc să îl conving să meargă la Chelsea de foarte mult timp. Până acum, nu am reușit, dar voi continua să încerc. Sperăm că îl vom vedea în Premier League, pentru că este cel mai competitiv campionat din lume, ar fi minunat să îl vedem acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt prea multe echipe care îi pot oferi ce își dorește și nu sunt multe cluburi care pot construi echipa în jurul lui. Este un lider, a fost numit căpitanul echipei naționale a Franței și va căuta să aibă un rol de lider la următorul club, lucru ce poate crea probleme.

Boehly și toți oamenii din fotbal îl cunosc deja pe Kylian. Orice patron îl are pe listă pe Mbappe, dar este vorba despre conexiunea la nivel uman. Putem vorbi despre milioanele care ne-ar costa pentru suma de transfer și salarii, dar, întotdeauna, cel mai mare impact în decizia unui jucător îl au relațiile umane” a declarat Florent Malouda, potrivit The Sun.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor
Liga Campionilor • 13 mart., 9:56
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor: „E prima oară pentru mine”
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal - FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)
Liga Portugal • 13 mart., 9:26
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): „Mi-a insultat familia!”