Închide meniul

Zinedine Zidane, pe „lista” unui club din Premier League! Antrenorul este „ademenit” cu un salariu de 50 de milioane de euro

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 20:42

Zinedine Zidane, pe „lista unui club din Premier League! Antrenorul este „ademenit cu un salariu de 50 de milioane de euro

Zinedine Zidane este "ademenit" cu un salariu colosal de către un club din Premier League

Zinedine Zidane, în timpul unui meci / Profimedia

Zinedine Zidane este curtat cu insistenţă de un club gigant din Premier League! Chelsea îl „ademeneşte” pe tehnicianul francez cu un salariu colosal de 50 de milioane de euro, salariu care l-ar transforma în cel mai bine plătit antrenor din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane este liber de contract din 2021, după despărţirea de Real Madrid. Tehnicianul este dorit pe banca lui Chelsea, clubul englez traversând un sezon extrem de modest, ţinând cont de investiţiile masive care au avut loc la formaţia de pe Stamford Bridge.

Zinedine Zidane, pe „lista” unui gigant din Premier League

Chelsea l-a demis pe Thomas Tuchel la începutul sezonului, imediat după ce Todd Boehly a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Roman Abramovich. Imediat după plecarea antrenorului german, noua conducere a „albaştrilor” l-a ales pe Graham Potter.

Fostul tehnician de la Brighton nu a avut rezultatele dorite, Chelsea fiind în acest moment pe locul 10 în campionatul englez.

În acest context, conducerea clubului londonez se gândeşte să îl numească antrenor pe Zinedine Zidane, cel care are în palmares trei Ligi ale Campionilor alături de Real Madrid.

Reclamă

Anunţul că Chelsea este pe urmele lui Zinedine Zidane a fost făcut de jurnaliştii de la El Chiringuito de Jugones, care susţin că antrenorul francez este „ademenit” pe Stamford Bridge cu un salariu astronomic de 50 de milioane de euro pe an.

Zidane ar urma să devină cel mai bine plătit antrenor din lume, dacă ar accepta oferta clubului londonez. În acest moment, cei mai mulţi bani îi încasează Diego Simeone, pe care Atletico Madrid îl plăteşte cu 40 de milioane de euro pe sezon.

Zinedine Zidane nu a mai antrenat până acum în Premier League. În ultima perioadă, antrenorul a fost asociat cu naţionala Franţei, însă în cele din urmă, Didier Deschamps şi-a prelungit contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Modul prin care Chelsea „driblează” fair-play-ul financiar

Spaniolii de la Marca au dezvăluit care este modul prin care Chelsea „driblează” fair-play-ul financiar. Totul ţine de un articol din regulamentul FIFA care îi ajută într-un mod nesperat.

Todd Boehly nu s-a uitat la bani după ce a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Roman Abramovich. De la începutul acestui sezon a plătit nu mai puţin de 425 de milioane de euro pe transferuri. A profitat de un avantaj pe care îl au echipele din Premier League.

Chelsea tocmai l-a adus pe Mykhaylo Mudryk de la Şahtior. A plătit 100 de milioane de euro, dar contractul care a fost semnat de extrema de 22 de ani este unul surprinzător. Acesta a parafat o înţelegere valabilă pentru 8 ani şi jumătate, până în 2031. Gruparea din Premier League a achitat acum 70 de milioane de euro, iar alte 30 de milioane sunt sub formă de bonusuri.

Potrivit marca.com, transferul lui Mudryk arată exact cum se ocoleşte, legal, fair-play-ul financiar. Profită de o reglementare care este valabilă numai echipelor din Anglia. Granzii din Serie A nu au nicio şansă la aşa ceva. În Italia contractele pot fi semnate pe o perioadă de cel mult cinci ani.

„Durata minimă a unui contract este de la data intrării în vigoare până la sfârșitul sezonului, în timp ce durata maximă a unui contract este de cinci ani. Contractele de orice altă durată sunt permise numai dacă se respectă legislația națională„, se arată în articolul 18 din Regulamentul FIFA privind transferul jucătorilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și