Închide meniul

Preşedintele Argentinei a declarat trei zile de doliu după moartea lui Maradona. "Nu îmi vine să cred, încercăm să vorbim cu familia lui"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2020, 17:47

Preşedintele Argentinei a declarat trei zile de doliu după moartea lui Maradona. "Nu îmi vine să cred, încercăm să vorbim cu familia lui"

Profimediaimages

Alberto Fernandez a fost vizitat, în 2019, de Diego Maradona

Fernandez şi-a întrerupt toate activităţile pe care le avea programate pentru a organiza înmormântarea lui El Pibe d'Oro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei zile de doliu naţional în Argentina

"Nu am putut să cred când am auzit, eram devastat. Este cea mai neagră veste pe care puteam să o primesc. Noi îl iubim. Încercăm să vorbim cu membrii familiei lui Diego Maradona. Vom vedea ce va fi. Este multă tristeţe", a declarat Alberto Fernandez pentru jurnaliştii de la Clarin.

În luna decembrie a anului, Maradona a fost în vizită la preşedintele Argentinei. Alberto Fernandez a dezvăluit cum a decurs avea întâlnire care l-a marcat.

"Am avut noroc că m-am văzut cu el. Îi voi mulţumi mereu pentru modul că m-a încurajat şi a stat lângă mine. Noi am discutat o lungă perioadă de timp. Am vorbimt despre fotbal, gimnastică, despre Argentina", a mai spus Fernandez.

Gică Hagi, mesaj de adio pentru Diego Maradona

Supranumit "Maradona din Carpaţi", Gică Hagi a recunoscut că a fost o onoare această comparaţie.

Reclamă

"Eu l-am cunoscut şi pe teren şi când eram mai mic şi când am fost mai mare. Din păcate, a venit şi o zi ca aceasta pe care nimeni nu şi-o doreşte. Nouă nu ne vine să credem că el nu mai există. Fotbalul e trist în momentul de faţă. E o zi tristă şi din păcate Dumnezeu să îl ierte şi să aibă grijă de el.

El o să rămână în inima noastră şi a tuturor, în inima tuturor de fapt, mai ales a celor din Argentina, a celor din Napoli şi a noastră, celorlalţi care l-am cunoscut, care am jucat cu el. Într-adevar, a fost un geniu. Cred eu că mulţi copii au jucat fotbal datorită lui.

Bineînţeles că eu când eram la începutul carierei şi am fost comparat cu el …vă daţi seama că eram şi mai fericit. Lumea m-a comparat cu el şi pentru mine a fost o onoare. El a fost un geniu", a spus Hagi, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și