Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost anunţat oficial ca antrenor al Universităţii Craiova

Publicat: 26 iulie 2021, 18:02

Reclamă
Prima reacţie a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost anunţat oficial ca antrenor al Universităţii Craiova

Prima reacţie a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost anunţat oficial ca antrenor al Universităţii Craiova

Profimedia

Laurenţiu Reghecampf a oferit prima reacţie după ce a fost anunţat oficial ca antrenor al Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Laurenţiu Reghecampf

„Încă nu s-au clarificat lucrurile. Poţi să mă suni mai târziu?!”, a surprins Reghecampf într-o conversaţie cu reporterul AntenaSport.

Oltenii au anunţat chiar şi detalii despre contract.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. 🤝 Mult succes în familia alb-albastră, Mister”, a fost comunicatul oltenilor, publicat pe pagina oficială de Facebook.

Laurenţiu Reghecampf a antrenat-o ultima dată pe Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, de unde a plecat la finalul anului trecut.

Reclamă

În Liga 1, el le-a mai pregătit pe Gloria Bistriţa, Snagov, Concordia Chiajna şi FCSB. Cu roş-albaştrii a câştigat campionatul în 2013 şi 2014. El a mai fost antrenor la Craiova pentru scurt timp, în urmă cu zece ani, între mandatele de la Bistriţa şi Snagov.

Laurenţiu Reghcampf, avertizat de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir l-a avertizat pe Reghecampf că nu o să aibă viaţă uşoară la Craiova.

„E o lovitură de imagine. E foarte bine că s-a dus la Craiova. Rotaru e un patron care dă banii, nu are de ce să nu se înțeleagă cu patronul. La Craiova e greu să reziști daca nu iei campionatul, dacă nu ai rezultate. O să vedem ce va face. O să fie o bătălie interesantă”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, în exclusivitate pentru AntenaSport

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și