Închide meniul

Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după ce a semnat un nou contract cu Juventus. "Este timpul să demonstrez că merit această încredere"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 17:37 / Actualizat: 26 mai 2022, 18:06

Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după ce a semnat un nou contract cu Juventus. "Este timpul să demonstrez că merit această încredere"

Radu Drăguşin, prima reacţie după ce a semnat noul contract cu Juventus

Twitter Juventus

Radu Drăguşin a fost dorit de echipe din Bundesliga şi Premier League, dar a ales să rămână la Juventus, club căruia i-a mulţumit pentru că a crezut mereu în el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a avut o prima reacție după ce a semnat un nou contract cu Juventus

”Eram foarte nerăbdător să semnez noul contract cu echipa care a crezut mereu în mine. În primul rând, vreau să mulțumesc familiei care a fost mereu alături de mine și tuturor persoanelor care m-au ajutat în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Acum este timpul să demonstrez că merit această încredere. Forza Juve”, a transmis Radu Drăguşin pe contul său de Instagram. A primit 20 de mii de aprecieri într-o singură oră.

Radu Drăguşin a semnat cu Juventus până în 2025

Juventus a anunţat semnarea noului acord pe contul oficial de Twitter şi a transmis un mesaj amplu.

„Este o aventură care a început în vara anului 2018. Radu Drăgușin, născut în 2002, avea doar 16 ani când Juve l-a luat în echipă. După un sezon, a făcut imediat saltul de la Under 17 la Primavera, cu antrenorul Zauli.

Reclamă

Apoi a venit saltul definitiv în lumea profesioniștilor – echipa Under 23 – unde a intrat în apele sale, înainte de a face cel mai mare pas din carieră: debutul în prima echipă. Astăzi, Radu Drăgușin și-a pus semnătura pe un viitor care va fi vopsit în alb și negru, după ce și-a reînnoit contractul până la 30 iunie 2025.

Puterea, fiabilitatea și o mare personalitate sunt doar trei dintre caracteristicile care i-au permis lui Radu Drăgușin să crească exponențial în ultimele sezoane. De la sosirea sa la Juventus, în sezonul 2018/2019, drumul său a fost un salt continuu în categorie. De la Under 17 la aterizarea în prima echipă, trecând prin Primavera și Under 23, în puțin peste doi ani. Debutul său în prima echipă, în Liga Campionilor împotriva Dynamo Kiev, la 18 ani, arată cât de mult crede Juventus în el.

Ca atare, călătoria lui Dragusin continuă alături de Juve. Felicitări, Radu! Ne vedem pe teren!”, se arată în comunicatul emis de Juventus”, a transmis şi Juventus, după ce şi-a asigurat în continuare serviciile fundaşului român.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și