Închide meniul

Primul jucător care profită de pandemia de coronavirus: "Aşa am şi eu o şansă la naţională"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2020, 18:00

Reclamă
Primul jucător care profită de pandemia de coronavirus: "Aşa am şi eu o şansă la naţională"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Alexandru Chipciu se gândeşte în continuare la naţională

Iniţial, Islanda – România trebuia să se dispute pe 26 martie. Imediat, după declanşarea pandemiei de coronavirus, UEFA a decis ca meciul să se dispute la începutul lui iunie. În contextul răspândirii coronavirusului în întreaga lume, UEFA a amânat încă o dată partida pentru luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu: "Aşa am şi eu o şansă la naţională"

Printre cei care se bucură de amânarea partidei este şi Alexandru Chipciu. Jucătorul celor de la CFR Cluj speră ca până atunci să aibă jocuri în picioare şi să îl convingă pe selecţionerul Mirel Rădoi să îl convoace. 

"Pentru mine este bine că s-a amânat meciul cu Islanda, așa am și eu o șansă la națională. M-am accidentat la începutul lunii martie și nu cred că aș fi prins prea multe partide până la finalul lunii, când era programată partida.

Acum sunt refăcut și mă antrenez singur. Pun TRX-ul și alerg printre case, prin zone cu puțini oameni. Chiar dacă stăm în casă nu înseamnă că nu trebuie să muncești. Dacă înveți creierul leneș, o să tragă la leneveală”, a declarat Alexandru Chipciu la Digi Sport.

Islanda-România trebuia să se dispute pe 4 iunie

Duelul Islanda-România, decisiv pentru calificarea la Euro, ar fi trebuit să se joace pe 4 iunie, fiind reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă
Reclamă 4

UEFA însă a convocat Federațiile din Europa pentru o nouă ședință pentru că situația rămâne critică, fiind confirmate din ce în ce mai multe cazuri de COVID-19 în țări ca Spania, Italia, Germania sau Franța.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și