Închide meniul

Primul jucător care profită de pandemia de coronavirus: "Aşa am şi eu o şansă la naţională"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2020, 18:00

Primul jucător care profită de pandemia de coronavirus: "Aşa am şi eu o şansă la naţională"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Alexandru Chipciu se gândeşte în continuare la naţională

Iniţial, Islanda – România trebuia să se dispute pe 26 martie. Imediat, după declanşarea pandemiei de coronavirus, UEFA a decis ca meciul să se dispute la începutul lui iunie. În contextul răspândirii coronavirusului în întreaga lume, UEFA a amânat încă o dată partida pentru luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu: "Aşa am şi eu o şansă la naţională"

Printre cei care se bucură de amânarea partidei este şi Alexandru Chipciu. Jucătorul celor de la CFR Cluj speră ca până atunci să aibă jocuri în picioare şi să îl convingă pe selecţionerul Mirel Rădoi să îl convoace. 

"Pentru mine este bine că s-a amânat meciul cu Islanda, așa am și eu o șansă la națională. M-am accidentat la începutul lunii martie și nu cred că aș fi prins prea multe partide până la finalul lunii, când era programată partida.

Acum sunt refăcut și mă antrenez singur. Pun TRX-ul și alerg printre case, prin zone cu puțini oameni. Chiar dacă stăm în casă nu înseamnă că nu trebuie să muncești. Dacă înveți creierul leneș, o să tragă la leneveală”, a declarat Alexandru Chipciu la Digi Sport.

Islanda-România trebuia să se dispute pe 4 iunie

Duelul Islanda-România, decisiv pentru calificarea la Euro, ar fi trebuit să se joace pe 4 iunie, fiind reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă

UEFA însă a convocat Federațiile din Europa pentru o nouă ședință pentru că situația rămâne critică, fiind confirmate din ce în ce mai multe cazuri de COVID-19 în țări ca Spania, Italia, Germania sau Franța.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și