Închide meniul

Probleme în familie! Fratele lui Cristiano Ronaldo, anchetat de autorități. Pentru ce este investigat Hugo Aveiro

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 decembrie 2020, 18:57

Probleme în familie! Fratele lui Cristiano Ronaldo, anchetat de autorități. Pentru ce este investigat Hugo Aveiro

profimediaimages

Fratele lui Cristiano Ronaldo, investigat pentru Ronaldo

Conform publicațiilor La Stampa și La Repubblica, citate de cotidianul britanic The Sun, compania Mussara – patronată de Ronaldo și condusă de fratele său – a comandat tricouri în ediție specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compania lui Cristiano Ronaldo, dată în judecată de italieni

Mai mult, se pare că tocmai o companie din Torino ar fi fost contractată pentru acest proiect, italienii urmând să primească 450.000 de lire sterline pentru fabricarea tricourilor cu logo-ul ”CR7Museu”, muzeul lui Cristiano Ronaldo

După aceea, se pare că firma lui Ronaldo ar fi negat că le-a dat celor de la Pegaso permisiunea de a manufactura tricourile și ar fi cerut ca italienii să vândă tricourile pentru 3.6 lire fiecare, pentru ca ele să fie distruse.

Problema a apărut atunci când firma italiană a găsit aceleași tricouri la vânzare în muzeul din Portugalia al lui Ronaldo, la un preț de 10 ori mai mare decât încasase pe ele.

Prin urmare, Pegaso a dat în judecată firma lui Cristiano Ronaldo și pe fratele acestuia, Hugo Dinarte Aveiro. Disputa este cu atât mai mare cu cât Mussara are deja o ceartă cu Juventus pentru dreptul de a folosi marca înregistrată a lui CR7.

Reclamă

Ce i-a transmis Cristiano Ronaldo lui Radu Drăgușin după debutul la Juventus

Radu Drăguşin și-a făcut debutul la Juventus și a intrat în minutul 69 al meciului cu Lucescu şi Dinamo Kiev. "Va fi urmaşul lui Chiellini", au scris italienii, care l-au poreclit "Gigantul din România".

Pirlo l-a lăudat pe Drăguşin şi l-a îmbrăţişat după meci.

"Mi-a zis sa intru calm, relaxat, să fiu încrezător şi să mă bucur de moment. Au fost nişte emoţii foarte puternice, dar în timpul meciuului nu m-am mai gândit la ele neapărat", a spus Drăguşin, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

"Primul din multele meciuri care vor urma. Felicitări", e mesajul postat de Morata pentru Drăguşin, împreună cu o poză cu ei doi.

"Mi-au urat la cât mai multe convocări. Atât Morata, Ronaldo, cât şi restul colegilor m-au încurajat", a mai spus Drăguşin.

Recomandări
  • Compania lui Cristiano Ronaldo are probleme cu legea
  • Fratele jucătorului lui Juventus este cel care o conduce

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și