Închide meniul

„‘Profesorul’ Hagi îi înjură pe teren ca la uşa cortului!” Atac violent la Gică Hagi, după transferul lui Drăguşin la Tottenham

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 ianuarie 2024, 11:01

Reclamă
„Profesorul Hagi îi înjură pe teren ca la uşa cortului! Atac violent la Gică Hagi, după transferul lui Drăguşin la Tottenham

Atac violent la Gică Hagi, după transferul lui Drăguşin la Tottenham

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Atac violent la Gică Hagi, după transferul lui Drăguşin la Tottenham. Alin Stoica, fiul lui Tudorel Stoica, a avut un discurs incredibil după transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin Stoica a răbufnit şi a spus că Radu Drăguşin a avut norocul că nu a fost la „Academia Hagi”. Mai mult, fostul jucător a spus că toţi jucătorii care au plecat de la Hagi nu au performat la formaţiile din străinătate şi s-au întors în România.

Atac violent la Gică Hagi, după transferul lui Drăguşin la Tottenham

„Șansa acestui Radu Drăgușin a fost că nu a intrat pe mâna academiei lui Gică Hagi. Dacă intra pe mâna lui Gică Hagi și pleca în străinătate de la echipă lui Gică, vă spun eu că el avea soarta lui Ianis Hagi, Cicâldău, Tudor Băluță și lista poate continua. Aproape toți cei care au plecat de la Hagi se plimbă de la o echipă la alta că nu fac față în straintate. Sau revin tot la Hagi cu coada intre picioare. Și nu e vina lor. E vina profesorului Hagi.

Degeaba îi bagi tu în regim de școală, îi pui de mici sa învețe limbă străină, le aplici un sistem de pregătire, când tu profesorul Hagi îi înjuri pe teren ca la ușa cortului. Se vad astfel de imagini cu Hagi pe camerele video, dar Panduru și Ilie Dumitrescu, cei care sunt analiști prin studiouri și au jucat cu Hagi nu spun nimic. Când jucătorii ăștia ai lui Hagi ajung în străinătate sunt speriați de bombe. Voi credeți că prin străinătate jucătorii sunt înjurați așa cum îi înjură Hagi? După ce au luat contact cu antrenorii de la echipe repective și intră în programul loor de pregătire sunt speriați de bombe”, a fost discursul uluitor al lui Alin Stoica pentru prosport.ro.

Florin Manea, ultimele detalii despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin! Durata contractului şi de ce a refuzat Bayern

Florin Manea a dat toate detaliile despre transferul istoric al lui Radu Drăguşin. Impresarul se află la Londra cu Radu Drăguşin. Florin Manea a precizat că nimic nu mai poate opri trecerea lui Drăguşin la Tottenham.

Reclamă

Da, totul e ok, trebuie să termine vizita medicală şi după aia o să fie ok. Deocamdată nu a semnat, dar urmează. Ne-am înţeles pe 5 ani şi jumătate, dar vedem după ce semnăm.

S-ar părea că ar mai vrea Tottenham un an în plus, vedem. 

(n.r.: Cum aţi ajuns să refuzaţi Bayern?) Ideea a fost că noi deja eram hotărâţi cu Tottenham. Bayern a apărut din senin, a fost o onoare şi o surpriză pentru noi. A fost greu să luăm o decizie, mai ales că vorbeam cu Tottenham cu o săptămână-două înainte, ne-am făcut planul, şi familia.

Reclamă 4 / 0/3

Eu lucrez la Londra, am zis, gata, suntem împreună”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și