Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Răbufnirea lui Gică Popescu: ”Eu nu am trădat!” Adevărul despre plecarea de la Steaua: ”Erau soldații cu arma în spatele meu, iar eu am rupt ordinul și am plecat!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 iunie 2021, 9:46

Răbufnirea lui Gică Popescu: ”Eu nu am trădat!” Adevărul despre plecarea de la Steaua: ”Erau soldații cu arma în spatele meu, iar eu am rupt ordinul și am plecat!”

AS.ro

Gică Popescu, adevărul despre plecarea de la Steaua

Răbufnirea lui Gică Popescu! ”Baciul” a spus adevărul despre plecarea de la Steaua. Fostul internațional a dezvăluit la AS.ro LIVE filmul evenimentelor de la plecarea sa din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu a rupt ordinul, deși era sergent major, a luat mașina și a plecat. ”Baciul” avea doi soldați înarmați să-l păzească, trimiși de Ilie Ceaușescu.

Nu era simplu să te pui cu regimul. Ilie Ceaușescu mi-a trimis doi soldați să mă păzească, să mă ducă în garnizoană. Nu era deloc ușor, cu ăia înarmați în spatele meu. M-am dus în garnizoană la Steaua, am luat mașina și am plecat.

Am rupt ordinul. Ei mă considerau sergent major. Am luat mașina, am rupt ordinul și am plecat. Am fost puțin inconștient. Putea să aibă familia mea de suferit”, a dezvăluit Gică Popescu la AS.ro LIVE.

Răbufnirea lui Gică Popescu

Gică Popescu a răbufnit la adresa contestatarilor. ”Baciul” este deranjat de cei care-l arată cu degetul și îl consideră un trădător.

Reclamă

Semifinală de Liga Campionilor, campionatul câștigat, Cupa… cu scandal. Eu nu am trădat. Acum văd tot felul de eroi și de falși, care ies și arată cu degetul către mine că am fost 3 luni la Dinamo.

Uită că eu am plecat în 88 de la Steaua, după ce câștigasem ce câștigasem, m-am întors la Craiova, pentru că promisesem că mă întorc la Craiova. Am făcut o echipă foarte bună cu Sorin Cârțu în acei doi ani”, a răbufnit Gică Popescu la AS.ro LIVE.

Popescu a evoluat în cariera sa pentru Universitatea Craiova, Steaua, PSV Eindhoven, Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo și Hannover. ”Baciul” a fost și căpitanul echipei naționale pentru care are 115 selecții.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și