Închide meniul

Radu Drăgușin a început bacalaureatul şi i-a dat tag lui Ioan Slavici :). Moment antologic! Cum s-a descurcat jucătorul lui Juventus

Silviu Corneanu Publicat: 28 iunie 2021, 15:37

Reclamă
Radu Drăgușin a început bacalaureatul şi i-a dat tag lui Ioan Slavici :). Moment antologic! Cum s-a descurcat jucătorul lui Juventus

profimediaimages

Radu Drăgușin vrea să rămână la Juventus

Radu Drăgușin a început bacalaureatul. Jucătorul lui Juventus a trecut cu brio proba scrisă la limba și literatura română. Acesta a postat pe Instagram o fotografie după ce a dat examenul, în care își exprima fericirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a început bacalaureatul

`Moara cu noroc` a fost cu noroc”, a postat Drăgușin pe contul său de Instagram. Acesta i-a şi dat tag lui Ioan Slavici :). Se pare că nuvela scrisă a fost pe placul fundașului de la Juventus.

Radu Drăgușin vrea să continue la Juventus

În vârstă de 19 ani, Drăgușin mai are contract cu Juventus până în 2025. Internaționalul român speră să rămână la echipa din Torino. Fundaşul vrea să îmbrace în continuare tricoul lui Juventus, chiar dacă nu va fi unul dintre oamenii de bază ai echipei.

Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte din Anglia, din Germania, dar el vrea să rămână la Juventus. Dacă dă tot ce are mai bun va juca în cele din urmă la Juventus. (n.r. despre negocierile pentru Locatelli) Pe noi nu ne-a sunat nimeni.

Reclamă
Reclamă

Astăzi le-am trimis un mesaj oficialilor lui Juventus şi mi-au spus că nu este nimic. Dacă va pleca, o va face ca să prindă minute, dar el vrea să rămână.

Eu am vorbit cu mama lui care îi căuta o casă în oraş, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august. Sper că va rămâne la Juve!”, a spus Florin Manea, impresarul jucătorului, citat de tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și