Închide meniul

Radu Drăguşin, titular în masacrul lui Juventus cu SPAL. Messi, gol în Rayo – Barcelona 1-2. Ianis nu a jucat niciun minut la Rangers

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 20:16

Reclamă
Radu Drăguşin, titular în masacrul lui Juventus cu SPAL. Messi, gol în Rayo – Barcelona 1-2. Ianis nu a jucat niciun minut la Rangers

Colaj Profimedia

Ianis Hagi şi Radu Drăguşin sunt anunţaţi titulari

Juventus – SPAL 4-0, Rayo – Barcelona 1-2

UPDATE: Rayo Vallecano – Barcelona 1-2! Gruparea blaugrana a reușit să întoarcă scorul. Frenkie de Jong a înscris în minutul 80!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Juventus – SPAL 4-0! Chiesa a stabilit rezultatul final, în al 4-lea minut de prelungiri. Bianconerii s-au calificat în semifinale, acolo unde dau de Inter!

UPDATE: Hibernian – Rangers 0-1. O nouă victorie pentru liderul campionatului Scoției. Din păcate, Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă de Steven Gerrard. Românul nu a jucat niciun minut!

UPDATE: Rayo Vallecano – Barcelona 1-1! Speranța catalanilor vine și de această dată de la Lionel Messi. Căpitanul Barcelonei a punctat în minutul 70 și își poate ajuta echipa să evite rușinea!

UPDATE: Juventus – SPAL 3-0. Kulusevski a înscris și campionii Italiei conduc la scor de neprezentare!

Reclamă

UPDATE: Rayo Vallecano – Barcelona 1-0! Surpriză de proporții. Fran Garcia a marcat în minutul 63!

UPDATE: Hibernian – Rangers 0-1. Echipa lui Steven Gerrard a spart gheața în minutul 51. Morelos a deschis scorul pentru liderul din Scoția. Ianis Hagi încă este pe bancă!

UPDATE: Juventus – SPAL 2-0. Gianluca Frabotta a marcat primul său gol în tricoul bianconerilor. Fundașul de 21 de ani a șutat în forță, din marginea careului, și nu i-a dat nicio șansă portarului advers!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 16: GOOOL Juventus! Morata a marcat din penalty. 

Radu Drăguşin este titular la Juventus.

În schimb, Ianis Hagi este rezervă la Rangers.

Fiul "Regelui" este anunţat titular pentru Rangers în deplasarea cu Hibernian. În acest sezon, românul a marcat 4 goluri şi a oferit 11 pase decisive. Echipa lui Steven Gerrard îşi poate continua invincibilitatea şi are şansa de a se apropia de titlul pe care fanii îl aşteaptă de un deceniu.

Radu Drăguşin trece printr-un moment excelent

Poate fi o seară magică şi pentru Radu Drăguşin. Este de aşteptat ca fundaşul de 18 ani să fie trimis de Andrea Pirlo pe teren încă din primul minut al meciului dintre Juventus şi SPAL, din sferturile Cupei Italiei. Câştigătoarea va juca în turul următor cu Inter şi Cristiano Ronaldo abia aşteaptă să îşi poată lua revanşa în faţa echipei antrenate de Antonio Conte.

Meci tare are şi Stefan Radu, în aceeaşi competiţie. Lazio se luptă pentru un loc în penultimul act cu Atalanta.

Reclamă

Duel de foc va fi şi în Cupa Spaniei. Lionel Messi şi-a ispăşit suspendarea pentru cartonaşul roşu primit în Supercupă. Poate marca la revenire în confruntarea dintre Rayo Vallecano şi Barcelona.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și