Închide meniul

Radu Petrescu, delegat la un meci din Liga 5! Arbitrul făcut praf de Mihai Stoica a fost ironizat de spectatori: „Te-au pedepsit ăștia la cât ai greșit în Liga 1?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 19:25

Radu Petrescu, delegat la un meci din Liga 5! Arbitrul făcut praf de Mihai Stoica a fost ironizat de spectatori: „Te-au pedepsit ăștia la cât ai greșit în Liga 1?

Radu Petrescu a fost criticat în acest sezon de Mihai Stoica, Adrian Porumboiu şi Eduard Pap

Profimedia

Radu Petrescu (39 ani) a fost delegat la un meci din Liga a 5-a din Bucureşti, la doar câteva zile după ce a fost rezervă la România – Grecia 0-1. Arbitrul criticat de Mihai Stoica în acest sezon a fost ironizat de spectatorii prezenţi la meci. Aceştia i-au amintit de erorile de arbitraj din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Petrescu a fost delegat să arbitreze un meci din Liga 5, Seria 2, AFC Venus 1914 – AFC Atletico București 2003. Acesta nu a fost „central”, ci doar asistent, potrivit fanatik.ro. Suporterii prezenţi la meci nu s-au putut abţine şi l-au ironizat pe arbitru.

Radu Petrescu a arbitrat în Liga 5

La doar câteva zile după ce a fost rezervă la România – Grecia 0-1, debutul lui Edi Iordănescu la echipa naţională, Radu Petrescu a fost trimis pe stadionul „Biruința”, din cartierul Dămăroaia din Capitală, unde a arbitrat un meci din Liga 5. „Te-au pedepsit ăștia la cât ai greșit în Liga 1?”, i-au strigat suporterii lui Petrescu.

FCSB – Farul Constanţa 0-, FC Botoşani – FC Argeş 1-2, CFR Cluj – FC Voluntari 3-1, AS Roma – Vitesse (Europa Conference League) şi CS Mioveni – Chindia Târgovişte 1-0 sunt cele mai recente meciuri arbitrate de Radu Petrescu în actualul sezon.

Radu Petrescu, atacat de Mihai Stoica şi Adrian Porumboiu

CFR Cluj a învins-o la limită pe Chindia Târgovişte, cu 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1. Billel Omrani a înscris golul victoriei la capătul unei faze în care mingea a atins mâna lui Valentin Costache. Radu Petrescu a validat reuşita campioanei şi a fost atacat în termeni duri.

Reclamă

Mihai Stoica s-a revoltat şi l-a acuzat pe „centralul” bucureştean că face jocurile campioanei României.

„Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna. Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe„, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Adrian Porumboiu este de aceeaşi părere. Fostul mare arbitrul a oferit declaraţii extrem de dure.

„A fost acea orchestră care a fost dirijată de actualul președinte al clubului și lucrurile sunt foarte simple. Vorbim de Radu Petrescu și CFR Cluj și există un trecut bine definit. Eu am spus și chiar le-am recomandat multora care bagă la pariuri ce să pună la un meci al lui CFR. CFR avea orchestra ei, cu arbitrii care știau ce să facă în așa fel în cât să câștige puncte, să câștige campionate și nu e nimic nou. Sunt faze clare.

Câte meciuri au fost și câte campionate, câte avantaje au avut. Și acei arbitri care îi avantajau arbitrează în continuare și îi arbitrează în continuare. Aveți vreun dubiu că nu am dreptate? Urmăriți meciurile și veți vedea că am dreptate 100%„, a declarat Adrian Porumboiu la PROX.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și