Închide meniul

Rangers, presată să-l vândă pe Ianis Hagi la AS Roma! „Transferul trebuie să se facă!” Ce scriu britanicii despre mutarea anului în Scoția

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 octombrie 2021, 11:44

Rangers, presată să-l vândă pe Ianis Hagi la AS Roma! „Transferul trebuie să se facă! Ce scriu britanicii despre mutarea anului în Scoția

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Ianis Hagi ar fi intrat în atenția lui Jose Mourinho, care l-ar dori la AS Roma. Transferul s-ar putea face pentru 20 de milioane de euro (17 milioane de lire sterline). Presa din Italia chiar a anunțat că negocierile sunt într-un stadiu foarte avansat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers, presată să-l vândă pe Ianis Hagi la AS Roma

Scoțienii sunt și ei în extaz de perspectiva acestui transfer. Danny Mills, fost fotbalist în Premier League la echipe precum Manchester City sau Leeds United, e de părere că Rangers trebuie neapărat sa-i dea drumul „Prințului”

Este un jucător potrivit pentru stilul lui Jose Mourinho? Nu sunt sigur de asta. Dar, dacă ți se oferă fără îndoială acea sumă de bani, transferul trebuie să se facă. 17 milioane de lire sterline pentru un jucător de calibrul lui Ianis este wow, trebuie să bați palma. Dacă acest transfer se va realiza pentru 17 milioane de lire sterline, aș fi puțin surprins!”, a spus Danny Mills, potrivit Football Insider.

Două goluri și două assist-uri are Ianis Hagi în acest sezon din Scoția. Românul este cotat la 6,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

8 goluri și 15 assist-uri a reușit Ianis Hagi în sezonul trecut la Rangers, când echipa antrenată de Steven Gerrard s-a încoronat campioana Scoției cu 6 etape înainte de final.

Reclamă

Ianis Hagi are Scoţia la picioare

Ianis Hagi continuă prestaţiile foarte bune. După ce ne-a încântat în dubla cu Germania şi Armenia, românul arată o formă foarte bună şi la Rangers. Fanii scoţieni l-au lăudat pentru prestaţia avută în disputa cu cei de la Hearts, locul 2 în campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi a început ca titular meciul Rangers – Hearts 1-1, în etapa a 9-a din prima ligă a Scoţiei. Mai mult, românul a avut o contribuţie decisivă la golul marcat de John Lundstram. În minutul 40, Ianis Hagi a centrat în careu din partea dreaptă, însă mingea a fost respinsă în faţa de unul dintre fundaşii lui Hearts. Balonul a ajuns la John Lundstram, iar mijlocaşul de 27 de ani a deschis scorul cu un şut în forţă.

Fanii lui Rangers au reacţionat imediat după acţiunea lui Ianis Hagi. “Este adevăratul număr 10 din spatele atacantului”, a fost una dintre primele reacţii.

Reclamă 4 / 0/3

Dar fanii de pe Ibrox Park nu s-au oprit aici. “Joacă superb azi, mai vrem să vedem”, “Ştiu că nu este o pasă de gol, dar Hagi a avut o mare contribuţie la acest gol” sau “Cu acest şut superb, după o acţiune frumoasă a lui Hagi, conducem”, au mai scris fanii lui Rangers.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și