Închide meniul

Rapid – Farul 2-1. Le-au ”stins lumina” la Clinceni! Giuleștenii, succes extrem de important sub interimarul Mihai Iosif

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 noiembrie 2020, 13:25

Rapid – Farul 2-1. Le-au ”stins lumina” la Clinceni! Giuleștenii, succes extrem de important sub interimarul Mihai Iosif

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid a câștigat meciul foarte important cu Farul și a oprit seria de eșecuri

Meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Rapid. Giuleștenii au deschis scorul în minutul 57 prin golgheterul Hlistei, dar Farul a egalat exact 20 de minute mai târziu prin Măzărache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, rapidiștii nu au renunțat și au marcat din nou în minutul 83 prin Sefer. Mijlocașul a șutat din prima, de la marginea careului, după o pasă în spate trimisă de același Hlistei.

Ambele formații au avut jucători eliminați. Băjan a fost eliminat direct după faultul care a dus la primul gol al Rapidului, iar Lazăr a plecat și el la cabine la mai devreme după un fault în prelungiri.

Farul a pierdut primul meci oficial după patru jocuri fără înfrângere, dovadă a evoluției bune sub comanda antrenorului Ianis Zicu. De cealaltă parte, Rapidul a câștigat un meci foarte important și a reușit să întrerupă seria neagră de eșecuri sub interimarul Mihai Iosif.

Daniel Pancu știe de ce Rapid nu promovează

Rapid se află pe locul 14 în Liga a 2-a și există șanse mari ca giuleștenii să nu reușească promovarea nici în acest sezon. Dat afară de la echipă în luna martie, atunci când ”alb-vișinii” se aflau pe locul 6, Daniel Pancu a venit cu o explicație suprinzătoare.

Reclamă

Ratarea accederii în primul eșalon al fotbalului românesc ar reprezenta al doilea an consecutiv când Rapidul înregistrează acest eșec.

Deși au fost aduși și demiși un număr de antrenori printre care și Pancu, rezultatele continuă să întârzie, iar actualul tehnician al lui Poli Iași știe și motivul:

”Mulți nu cred ce spun, dar principalul motiv pentru care Rapid nu se ridică la nivelul așteptat e nivelul de pregătire, baza de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Condițiile de antrenament nu sunt pentru o echipă care se gândește la promovare”, a explicat ”Pancone”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și