Închide meniul

Rapid – FCSB | Gigi Becali a luat foc. A schimbat trei jucători la pauză. Alexandru Creţu şi Octavian Popescu, pe lista neagră

Publicat: 15 august 2021, 22:50

Rapid – FCSB | Gigi Becali a luat foc. A schimbat trei jucători la pauză. Alexandru Creţu şi Octavian Popescu, pe lista neagră

Gigi Becali, noi precizări după atacurile din ultimele zile

Profimedia

  • FCSB, condusă la pauză de Rapid
  • Alexandru Creţu a greşit la autogolul lui Vinicius

„Nu face schimbări astăzi, e zi sfântă”, a glumit Dumitru Dragomir înainte de Rapid – FCSB. Gigi Becali pare însă că nu a ţinut cont de nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a înlocuit din nou trei jucători la pauză. Au ieşit Alexandru Creţu, Octavian Popescu şi Darius Olaru. În locul lor au fost introduşi pe teren Iulian Cristea, Olimpiu Moruţan şi Ivan Mamut.

Alexandru Creţu a plătit pentru gaza de la autogolul lui Vinicius. Internaţionalul român a dat pe lângă minge.

Reclamă

Gigi Becali uitase de derby-ul Rapid – FCSB: „Nu am emoţii, e zi sfântă”

Înaintea partidei, Gigi Becali a participat la „Marşul normalităţii”. El a spus că nici măcar nu a vorbit cu Todoran în ultimele două zile. Mai mult, patronul roș-albaștrilor a recunoscut că uitase complet că echipa lui are derby cu Rapid.

„Uitasem de meciul de diseară, pe cuvânt. Nu am emoții, pentru că este o zi sfântă (n.r. Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului). Ce vrea Maica Domnului să fie, diseară. Sunt șanse mici să fie o înfrângere pentru FCSB. Noi suntem favoriți, pentru că ei vin din Divizia B. Rapid are nevoie de 1-2 ani pentru a se consolida, pentru a ajunge în play-off.

Reclamă

O să fie frumos. Am auzit că s-au vândut aproape 30.0000 de bilete. O să fie spectacol. Cred că se va juca la o singură poartă. Doar n-o să dau echipa acum? Nu am vorbit deloc cu Todoran nici ieri, nici azi.

O să merg pe stadion doar în cupele europene, în Europa League sau Champions League, sau dacă Rapid, Dinamo sau Craiova vor face o echipă puternică. Ambele Craiove, să nu supăr pe nimeni”, a declarat Becali pentru realitateasportiva.net.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”