Închide meniul
VIDEO

Rareş Ilie a efectuat vizita medicală la Nice. Prima zi a fostului mijlocaş de la Rapid la noua sa echipă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2022, 16:45

Rareş Ilie a efectuat vizita medicală la Nice. Prima zi a fostului mijlocaş de la Rapid la noua sa echipă

Rareş Ilie/ Twitter Nice

Rareş Ilie a efectuat vizita medicală pentru noua sa echipă, Nice. Mijlocaşul a fost surprins într-un videoclip, postat pe reţelele sociale, de către clubul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie este noul jucător al formaţiei de Ligue 1, Nice. Mijlocaşul a fost transferat de la Rapid, în schimbul a 5 milioane de euro.

Rareş Ilie a efectuat vizita medicală la Nice

Nice, echipa la care a fost transferat Rareş Ilie, a postat un videoclip pe reţelele sociale, în care este prezentat Rareş Ilie, la diferiţi medici. Jucătorul a efectuat astfel vizita medicală, şi este gata să se alăture lotului frracezilor, sub comanda lui Lucien Favre.

„Rareş Ilie, ziua 1”, a fost mesajul transmis de oficialii clubului Nice, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

5 milioane de euro a plătit Nice pentru jucătorul de 19 ani. Rareș Ilie a reușit șase goluri și 10 assist-uri în sezonul precedent pentru Rapid.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, surprins transferul lui Rareș Ilie la Nice

Mihai Stoica s-a declarat surprins de transferul lui Rareș Ilie la Nice. Managerul general de la FCSB nu crede că fosta „perlă” a giuleștenilor se potrivește pentru fotbalul din Franța. MM a recunoscut însă că e de multă vreme fanul puștiului de 19 ani.

”Surprinzător, pentru că nu are profilul jucătorilor care se caută în Franţa, mai ales de o echipă ca Nice.

Pe de altă parte, ştim cine este antrenorul lui Nice, Lucien Favre, şi putem afla mai multe de la Adrian Ursea, care a lucrat cu Favre şi care a fost şi el antrenorul lui Nice şi chiar cu rezultate.

Surprinzător şi pentru că practic Rareş Ilie şi-a făcut cifrele jucând în play-out. Eu chiar eram curios să îl văd împotriva echipelor din play-off. Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut mereu, am spus înainte de a apărea cu cifre în Liga 1. Mi-a plăcut şi în Liga 2. E un jucător bun şi îmi place foarte mult şi cum se prezintă.

E un băiat deştept. Faptul că are încredere în el poate să îl ajute enorm, doar că îi va fi foarte greu pentru că în Franta, primele două ligi sunt ligi unde atacanţii au viteză, forţă, de regulă provin din Africa, deci calităţi fizice incontestabile şi chiar cred că va fi o mare realizare dacă va juca în acest campionat pentru Nice”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Rareș Ilie, trimis la Nice cu avion privat

Dan Șucu nici nu a vrut să audă ca Rareș Ilie să zboare în Franța cu o cursă de linie și l-a urcat pe puștiul-minune al Rapidului într-un avion privat. Suma plătită de finanțatorul giuleștenilor e impresionantă.

Dan Șucu l-a răsplătit pe Rareș Ilie cu un avion privat pentru banii pe care i-a adus în conturile clubului. 30.000 de euro e suma plătită de noul acționar din Giulești pentru zborul privat al puștiului de 19 ani, conform prosport.ro.

Reclamă

Rareș Ilie a fost condus de iubită la aeroport înainte de plecarea în Franța. Cei doi îndrăgostiți au oferit un moment emoționant în fața camerelor de filmat. Au fost protagoniștii unui sărut franțuzesc la aeroport, chiar înainte de plecarea fostei „perle” a Rapidului la Nice.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și