Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Mădălina Ghenea i-a spus adio lui Nicolo Zaniolo. A apelat chiar şi la avocaţi

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2021, 7:42

Răsturnare de situaţie! Mădălina Ghenea i-a spus adio lui Nicolo Zaniolo. A apelat chiar şi la avocaţi

Profimediaimages

Nicolo Zaniolo s-a accidentat în luna septembrie la echipa naţională

Mai mult, actriţa a apelat la avocaţi în încercarea de a face lumină. "Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", se transmite într-un comunicat oficial postat de Ghenea pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghnea: "Nu am mai fost într-o relaţie de luni bune"

"Dragilor. În aceste zile, s-au spus și scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere, griji și tristețe. Consider că a sosit momentul să clarific această situație și să fiu cât mai clară şi mai transparentă, deoarece există persoane rănite, care suferă.

Adevărul meu? Iată o declaraţie care nu lasă loc de interpretări. Sunt muncitoare şi mamă, iar în ultimii 20 de ani mi s-au atribuit niște relații pe care nu le-am avut niciodată. Nu am făcut niciodată declaraţii şi am preferat să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre vise și valori.

Reclamă

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ'.

Cunosc şi am cunoscut mulţi oameni de-a lungul vieţii mele, dar doar câțiva prieteni adevăraţi fac parte din familia mea, deoarece sunt mamă înainte de a fi o persoană publică. De Crăciun și Revelion am fost alături de cei mai dragi oameni pe care îi am în lume: mama și fata mea.

Reclamă

O întâlnire cu prieteni comuni şi glume de pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume", a transmis Mădălina Ghenea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Fosta logodnică a lui Nicolo Zaniolo este însărcinată

La o zi după ce s-a vehiculat că Zaniolo şi Ghenea sunt într-o relaţie, fotbalistul din Serie A a anunţat că va fi tată. Fosta lui iubită, Sara Scaperrotta, este însărcinată.

Reclamă 4 / 0/3

"Nu îmi doresc ca o relație importantă pentru mine să se murdărească, mai ales într-un moment delicat al vieții și al carierei mele. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva vreme.

Așa cum poate este normal la această vârstă, locuind împreună am realizat că nu ne mai înțelegem. Am visat să întemeiem o familie, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit. Când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue. Este o decizie pe care o respect.

Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Acestea fiind spuse, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom începe din nou să vorbim despre mine numai ca fotbalist", a precizat Zaniolo.
 

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Dinamo Zagreb - PAOK Salonic 2-0
Fotbal extern • 7 mart., 23:58
Dinamo Zagreb – PAOK 2-0. Răzvan Lucescu, pas greșit în Conference League. Rezultatele serii din Europa
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Freiburg şi Qarabag, finaluri dramatice. Toate rezultatele
Europa League • 23 feb., 0:00
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Mădălina Ghenea şi-a dezvăluit pasiunea ascunsă
Extra • 31 ian., 10:55
FOTO
Mădălina Ghenea a dezvăluit pasiunea ascunsă pe care o are. Drama trăită de tatăl său