Închide meniul
Video

Război în Ucraina | 11 copii s-au ascuns de bombardamente la Brașov. Părinții, impresionați de solidaritatea românilor. „Toți vor să ne ajute!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2022, 21:26

11 copii s-au ascuns de bombardamente la Brașov

AS.ro

11 copii de la o echipa de juniori din Lvov stau gratuit într-un hotel din Brașov. Turneul pentru care au venit în Romania s-a terminat, însă părinții și antrenorii au decis ca ei să rămână aici, departe de ororile războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | 11 copii s-au ascuns de bombardamente la Brașov

Românii sunt chemaţi să îi ajute pe juniorii care stau fără provizii şi haine, departe de părinţii lor chinuiţi de război.

„Prin fiecare loc în care mergem, când aud de Ucraina, toți vor să ne ajute”, a transmis Yuliia Hurska, mama unuia dintre copii.

Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a raportat că 352 de civili au fost ucişi, printre care 14 copii, de când Rusia şi-a început atacul, joia trecută, la primele ore ale dimineţii. Alte 1.684 de persoane, inclusiv 116 copii, au fost răniţi duminică noaptea, potrivit ministerului.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Petrolul Ploiești vrea să găzduiască două grupe de juniori de la Dinamo Kiev

Clubul Petrolul Ploieşti i-a trimis grupării Dinamo Kiev o scrisoare prin care îi propune să găzduiască două grupe de juniori de la echipa ucraineană pe perioadă nedeterminată.

Reclamă

Copiii pot fi însoţiţi de membri ai familiei, a adăugat Petrolul, adăugând că asigură transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament.

În această perioadă de grea încercare pentru bravul popor ucrainian, sportivii si copiii nu trebuie să devină ”victime colaterale” ale unui război fără sens.

Având în vedere momentele dificile prin care treceţi, Fotbal Club Petrolul Ploieşti vă pune la dispoziţie servicii de transport, cazare, masă şi condiţii de antrenament pentru două grupe de juniori pe o perioadă nedeterminată. Fiecare copil poate fi însoţit de membri ai familiei.

Reclamă 4 / 0/3

Vă rugăm să primiţi această propunere ca pe un gest de solidaritate al clubului nostru faţă de voi, prietenii noştri din Kiev.

În cazul în care veţi da curs invitaţiei noastre, aşteptăm să ne contactaţi pentru detalii la adresa de email: office@fcpetrolul.ro

Sportul este şi trebuie să rămână un ambasador al păcii, chiar şi în aceste zile de război!”, este mesajul clubului Petrolul.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și