Închide meniul

Război în Ucraina | Piatov și Sidorchuk s-au refugiat în România, dar nu vor juca în Liga 1! Căpitanii de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk au fost ajutați de Răzvan Raț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2022, 16:01

Război în Ucraina | Piatov și Sidorchuk s-au refugiat în România, dar nu vor juca în Liga 1! Căpitanii de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk au fost ajutați de Răzvan Raț

Război în Ucraina | Andrei Piatov s-a refugiat în România

Profimediaimages

Război în Ucraina | Invazia rușilor a făcut ca mai mulți jucători de la echipele de fotbal, și familiile lor, să vină în România. Printre aceștia se numără și căpitanii de la Dinamo Kiev și Șahtior Donețk. Este vorba despre Andrii Piatov și Serghei Sidorchuk. Din informațiile AS.ro, cei doi au fost ajutați de Răzvan Raț să se cazeze în București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piatov și Sidorchuk au fost ”dați de gol”, că sunt în București, de Igor Armaș, căpitanul celor de la Voluntari. ”Căpitanii de la Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk stau cu mine în bloc, chiar azi i-am văzut, chiar o să-i întreb dacă vin la Voluntari să ne dea o mână de ajutor”, a spus jucătorul ilfovenilor, într-o conferință de presă, conform gsp.ro.

Din informațiile AS.ro, șansele ca cei doi să fie legitimați de vreo echipă din Liga 1, sunt zero. Piatov și Sidorchuk nu ia în considerare să evolueze în România. Rămâne de văzut dacă aceștia se vor răzgândi. Cel mai probabil își vor găsi o echipă în vest.

Război în Ucraina | Răzvan Raț a ajutat mai mulți refugiați

Răzvan Raţ a stat 10 ani în Ucraina, acolo unde a evoluat pentru Șahtior Donețk. Fostul internațional este prieten cu mulți jucători din țara vecină, iar după ce a început războiul cu Rusia a ajutat sute de refugiați.

Sunt jumătate ucrainean. Vorbesc non stop la telefon şi ţin legătura cu foarte mulţi oameni de acolo, cu cei care au ajuns aici. Am avut foarte mulţi prieteni care mi-au pus la dispoziţie diferite proprietăţi.

Reclamă

Chiar aseară a venit soţia unui prieten cu doi copii, o fată şi un băiat, i-am cazat la hotel. Două bagaje şi două plase. Soţul a rămas că nu a putu trece graniţa. Cei care lucrează la mine la hotel fac mâncare pentru mai multe persoane”, a spus Raț, acum ceva timp, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și