Închide meniul

Răzvan Burleanu a dat în judecată un fost membru al Generaţiei de Aur. „Are de-astea de securist! Are un tupeu!”

Publicat: 17 iulie 2021, 21:54

Răzvan Burleanu a dat în judecată un fost membru al Generaţiei de Aur. „Are de-astea de securist! Are un tupeu!

Răzvan Burleanu, președintele FRF

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Răzvan Burleanu are 37 de ani
  • El este preşedintele FRF din 2014

Florin Prunea susţine că a câştigat până acum toate procesele pe care le-a avut cu Răzvan Burleanu şi îl acuză pe acesta că vrea să fie în centrul atenţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, despre Răzvan Burleanu: „Are de-astea de securist”

„M-am trezit iar cu proces din partea lui Burleanu. E al doilea sau al treilea. E un procesoman, dar pe toate le-am câștigat! Mă dă în judecată cum am câte o emisiune, vezi Doamne ca să pună presiune, dar nu numai pe mine. A avut proces cu Pompiliu Popescu, Daniel Prodan, Mircea Sandu…Imediat proces, însă e pe banii Federației.

Plătește cheltuielile de judecată. Eu nu-mi platesc avocatul. De exemplu, după un proces, m-a sunat o casă de avocatură și mi-a zis: De acum încolo suportăm noi tot, doar semnezi o împuternicire. Sunt multe procese pe rol. Nu-ți pui și tu o întrebare? Cum câștig toate procesele? Are un tupeu!

Reclamă

Are de-astea de securist. E disperat să fie în centrul atenției! Nu-i place să aibă pe lîngă el foști mari internaționali”, a declarat Florin Prunea pentru prosport.ro.

Gică Popescu l-a criticat pe Răzvan Burleanu la AS.ro LIVE

Şi Gică Popescu, un alt lider al Generaţiei de Aur care a jucat în sferturile CM 1994, l-a criticat pe Burleanu.

Reclamă

„Nu mai avem noi antrenori? I-a zis vreodată cineva lui Hagi: ‘Băi, vino!’. Pentru că ei au personalitate, au autoritate, au notorietate şi toate flash-urile se mută pe ei, cum e normal şi nu e bine pentru unii. Nu e normal să vorbească toată lumea de Hagi? Să ai astfel de oameni şi tu să nu-i bagi în seamă…

Hagi a fost liber un an! Nu l-a întrebat nimeni de la FRF de sănătate! Oricât ai vrea să gândeşti curat, aşa, prea ‘cântă’, e ceva ce nu se leagă. Cum să nu-i întrebi pe ăştia doi de sănătate? Ei ce să facă, să aştepte oferte? Nu o să vină niciodată, nu o să vină niciodată!„, a declarat Gică Popescu, luna trecută, la As.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Declaraţie surprinzătoare a unui oficial FRF despre patronul FCSB-ului!
Liga 1 • 6 apr., 19:16
„Gigi Becali, managerul sezonului” Declaraţie surprinzătoare a unui oficial FRF despre patronul FCSB-ului!
Jucătorul "câinilor" care câştigă 15.000 de euro lunar
Liga 1 • 6 apr., 16:21
Jucătorul „câinilor” care câştigă 15.000 de euro lunar: „Sunt salarii importante acum la Dinamo”
Florin Prunea a pus tunurile pe Adrian Mutu
Liga 1 • 4 apr., 16:43
„Nu e făcut pentru meseria asta!” Florin Prunea a pus tunurile pe Adrian Mutu! L-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj
Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat
Liga 1 • 2 apr., 11:35
Gigi Becali continuă tirada la adresa FRF, după ce a fost suspendat: „Dacă se duce Burleanu şi o pupă pe Demetrescu, ia 3 ani”
Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: "Bă, nebunule, e opinia mea"
Liga 1 • 2 apr., 11:21
Gigi Becali, reacţie dură după ce a fost suspendat 6 luni din fotbal: „Bă, nebunule, e opinia mea”! A comis un nou derapaj sexist