Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Răzvan Burleanu, făcut praf de Pompiliu Popescu: „Nu ar accepta să vină un neica nimeni la UEFA!”

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 13:36

Reclamă
Răzvan Burleanu, făcut praf de Pompiliu Popescu: Nu ar accepta să vină un neica nimeni la UEFA!”

Răzvan Burleanu, făcut praf de Pompiliu Popescu

Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Răzvan Burleanu a fost făcut praf de Pompiliu Popescu. Fostul medic al echipei naționale a declarat că președintele FRF nu are nicio șansă să devină președinte la UEFA, în 2027, deoarece în prim plan vor fi cei care conduce fotbalul în țari mult mai dezvoltate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a apărut pe lista UEFA ca posibil candidat pentru președenția forului european. Aleksander Ceferin, actualul președinte UEFA, a anunțat deja că nu va mai candida pentru un alt mandat, la alegerile din 2027.

Răzvan Burleanu, făcut praf de Pompiliu Popescu

Pompiliu Popescu a declarat că zvonurile conform cărora Răzvan Burleanu ar putea fi președintele FRF sunt doar fake news-uri. Acesta a mai transmis că înaintea românului sunt mulți președinți de Federații, din țări cu fotbal puternic, care vor vrea să candideze pentru șefia forului european.

De asemenea, fostul medic al echipei naționale a transmis că Răzvan Burleanu nu are ce să ofere la UEFA, în cazul în care își va depune candidatura în 2027, dat fiind nivelul fotbalului românesc.

”Nu vom avea avantaj, dar n-are cum să fie șef. Lobby-ul care i se face, în Anglia, este făcut de altcineva, este beneficiarul acestor fake-uri. Chiar dacă ești prieten cu un președinte de Federație, care are un vot și propulsează în presă numele tău, asta nu înseamnă că va fi președintele UEFA. Nu va ajunge acolo, sunt mulți oameni cu Federații puternice, cu fotbal dezvoltat, care pot conduce acest for. A fost la un pas să fie clătinat de acea ligă, propusă de cei de la Madrid.

Reclamă

Luptă în continuare să nu se înființeze acea ligă. Sunt interese mari. Țările mari din Europa nu vor accepta să vină un neica nimeni, fără un fotbal dezvoltat. Care e contribuția ta ca Federație, la fotbalul european, la UEFA? Cu ce vii tu?”, a declarat Pompiliu Popescu, la AS.ro LIVE.

Răzvan Burleanu „e favorit în faţa lui Luis Figo”

Răzvan Burleanu „e favorit în faţa lui Luis Figo” pentru şefia UEFA. Anunţul e făcut de un fost oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Marcel Puşcaş. Cei doi vor lupta pentru scaunul de preşedinte al UEFA, în 2027.

„Cred că Răzvan Burleanu este făcut să acceadă spre funcții de genul acesta. Așa cum a vrut să ajungă la FRF și nimeni nu l-a crezut, dar a reușit, așa are șanse și la UEFA. Și Slovenia era Federație mică. Și pe noi ne-a sunat cineva să-l ajutăm cu votul, iar domnul Burleanu l-a ajutat.

Reclamă 4 / 0/3

Are șanse mari în 2027, chiar dacă acolo candidat este Figo. Spuneți-mi ce fost mare fotbalist a condus un for european sau mondial. În ce administrație a lucrat până acum marele fotbalist Figo, un colos ca fotbalist?! Unde și-a arătat capacitățile de a conduce oameni, sisteme? Măcar Burleanu conduce FRF.

În România e imbatabil. Pe viață chiar. Nu-l mai poate învinge cineva. Chiar dacă nu ar fi normal să rămână acolo pe viață. Între Figo și Burleanu, Răzvan este favorit să câștige, chiar daca Figo rămâne în istoria fotbalului mondial pentru totdeauna. Asta e convingerea mea. Are șanse la conducerea UEFA în 2027″, a spus Puşcaş, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și