Închide meniul

Răzvan Burleanu „e favorit în faţa lui Luis Figo” pentru şefia UEFA: „Răzvan e chiar doctor în campanii electorale”

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2024, 8:46

Reclamă
Răzvan Burleanu „e favorit în faţa lui Luis Figo pentru şefia UEFA: „Răzvan e chiar doctor în campanii electorale

Răzvan Burleanu "e favorit în faţa lui Luis Figo" pentru şefia UEFA

Răzvan Burleanu, în cadrul unui eveniment - Hepta

Răzvan Burleanu „e favorit în faţa lui Luis Figo” pentru şefia UEFA. Anunţul e făcut de un fost oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Marcel Puşcaş. Cei doi vor lupta pentru scaunul de preşedinte al UEFA, în 2027.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că Răzvan Burleanu este făcut să acceadă spre funcții de genul acesta. Așa cum a vrut să ajungă la FRF și nimeni nu l-a crezut, dar a reușit, așa are șanse și la UEFA. Și Slovenia era Federație mică. Și pe noi ne-a sunat cineva să-l ajutăm cu votul, iar domnul Burleanu l-a ajutat.

Răzvan Burleanu „e favorit în faţa lui Luis Figo” pentru şefia UEFA

Are șanse mari în 2027, chiar dacă acolo candidat este Figo. Spuneți-mi ce fost mare fotbalist a condus un for european sau mondial. În ce administrație a lucrat până acum marele fotbalist Figo, un colos ca fotbalist?! Unde și-a arătat capacitățile de a conduce oameni, sisteme? Măcar Burleanu conduce FRF.

Răzvan a învățat lecția alegerilor, campaniilor. Răzvan e chiar doctor în campanii electorale, știe ce pedală să apese pentru a câștiga. Nu-mi convin multe la el, dar Răzvan Burleanu este doctor în alegeri. Este o artă. Poate că a studiat-o. S-a specializat. Știe exact ce trebuie. Ceea ce mie și lui Lupescu ne-a lipsit cu desăvârșire.

În România e imbatabil. Pe viață chiar. Nu-l mai poate învinge cineva. Chiar dacă nu ar fi normal să rămână acolo pe viață. Între Figo și Burleanu, Răzvan este favorit să câștige, chiar daca Figo rămâne în istoria fotbalului mondial pentru totdeauna. Asta e convingerea mea. Are șanse la conducerea UEFA în 2027″, a spus Puşcaş, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu, printre favoriţii la preşedinţia UEFA

Răzvan Burleanu se numără printre favoriţii la preşedinţia UEFA! Aleksander Ceferin, actualul preşedinte al forului european, a anunţat că nu va mai candida la următoarele alegeri, din 2027. Mai multe nume au fost vehiculate pentru alegerile de peste trei ani, printre care şi numele lui Răzvan Burleanu.

Potrivit AS.com, Răzvan Burleanu este unul dintre cei patru favoriţi să îl înlocuiască pe Aleksander Ceferin, cel care conduce fotbalul european din anul 2016.

Luis Figo este un alt nume vehiculat de presa din Spania. Fostul mare jucător portughez a candidat în trecut la preşedinţia FIFA, în 2015, împotriva lui Sepp Blatter, dar s-a retras în cele din urmă. „Figo are multe contacte şi a fost în permanenţă aproape de Ceferin de când acesta a ajuns preşedinte”, au notat spaniolii.

Reclamă 4 / 0/3

Predrag Mijatovic, fostul jucător şi director sportiv al lui Real Madrid, se află şi el pe această listă. „Consilierul lui Ceferin, cu multe legături la UEFA şi cu influenţă în luarea deciziilor, pe lângă faptul că sunt amândoi balcanici”.

Al treilea nume de pe listă este cel al lui Zvonimir Boban, fostul jucător al Milanului, care a avut funcţii importante la FIFA şi UEFA. În ianuarie 2024, el şi-a dat demisia din funcţia de director al fotbalului: „Demisia sa poate însemna două lucruri: s-a grăbit şi a ratat o oportunitate uriaşă sau prin această demisie l-a forţat pe Ceferin să nu mai candideze”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și