Închide meniul

Răzvan Burleanu, ironizat de rivalii de la LPF: "Conducătorul suprem al fotbalului românesc". Răspuns dur la acuzaţiile făcute de FRF

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 10:11

Răzvan Burleanu, ironizat de rivalii de la LPF: "Conducătorul suprem al fotbalului românesc". Răspuns dur la acuzaţiile făcute de FRF

profimediaimages

Răzvan Burleanu, contrat dur de şefii LPF, în conflictul implementării VAR la meciurile din Liga 1

  • FRF şi LPF, în război
  • VAR, mărul discordiei

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a răspuns la acuzaţiile făcute de Răzvan Burleanu, după Comitetul Executiv de joi al Federaţiei Române de Fotbal. Şeful FRF a spus că rivalii de la Ligă vor să controleze arbitrajul din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF, răspuns ironic la acuzaţiile lui Răzvan Burleanu

Ştefan crede că acuzaţiile sunt ridicole şi spune că după ce vom avea VAR la Liga 1 arbitrii vor fi delegaţi tot de FRF.

"Am văzut declarațiile domnului Burleanu de ieri. Această afirmație o consisder ridicolă, pentru că în România, arbitrii sunt recrutați și formați de FRF. Mai mult decât atât, după implementarea VAR în România, arbitrii VAR vor fi delegați de FRF. Cu alte cuvinte, mă întreb și eu oare cum am putea controla anumite decizii atâta timp cât nu noi numim arbitrii.

Reclamă

Până la urmă, declarațiile de ieri vin din partea conducătorului suprem al fotbalului românesc, să îmi scuzați ironia. Păi, dacă ești conducător și vezi că există o dispută, pui mâna pe telefon, îl suni pe Gino Iorgulescu, suni la LPF, și îi inviți pe cei de acolo să discutați până se rezolvă problema”, a spus Justin Ştefan, potrivit sport.ro.

Răzvan Burleanu: "Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect"

FIFA a fost chemată pentru a stopa "războiul rece" cu Federaţia, a anunţat Justin Ştefan înaintea Comitetului Executiv al FRF.

Reclamă

"Palavragiii de la LPF vor să își asume acest proiect, al VAR. De asta s-a blocat. LPF a solicitat să își asume implementarea, deși nu acoperă niciun leu. LPF vrea să conducă arbitrajul românesc pe banii FRF.

Îi suspectez că vor un control pe arbitraj, pe care să îl tranzacționeze în avantajul și în interesul vreunui club, așa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivelul comisiilor jurisdicționale. Dacă nu vor recunoaște autoritatea CCA, atunci FRF nu va mai acoperi niciun cost pentru implementarea VAR.

Pentru cheltuielile de arbitraj, FRF primește de la UEFA doar 100.000 de euro în fiecare an. Cheltuielile FRF depășesc 350.000 de euro, bani care se duc în pregătirea arbitrilor. De anul trecut am preluat și testarea, pentru toți, inclusiv cei din Liga 1. Sper că am clarificat acest lucru, banii nu pică din cer. Nu sunt niște fonduri la UEFA sau FIFA pe care refuzăm să le accesăm", a spus, joi, Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: "Nu funcţionează optim"!
Liga 1 • 16 mart., 15:41
Dan Şucu simte nevoia unei schimbări la LPF: „Nu funcţionează optim”! Ce a spus despre varianta Dani Coman preşedintele Ligii!
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!