Închide meniul

Răzvan Burleanu, reacție categorică în cazul Super Ligii Europene: „Suntem conștienți de necesitatea unui echilibru”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 20:09

Răzvan Burleanu, reacție categorică în cazul Super Ligii Europene: Suntem conștienți de necesitatea unui echilibru”

Răzvan Burleanu, reacție categorică în cazul Super Ligii Europene.

Răzvan Burleanu, după şedinţa Comitetului Executiv / AntenaSport

Răzvan Burleanu a avut o reacție categorică în cazul Super Ligii Europene. Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit despre proiectul care a zguduit lumea fotbalului din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a dat undă verde la înființarea Super Ligii, după ce s-a horărât faptul că nu este nevoie de o autorizare din partea UEFA pentru organizarea unei noi competiții inter cluburi pe plan european.

Răzvan Burleanu, reacție categorică în cazul Super Ligii Europene. Mesajul președintelui FRF

Președintele Federației Române de Fotbal a dezvăluit faptul că susține poziția UEFA în cadrul acestui „conflict”. Totodată, Răzvan Burleanu a menționat faptul că esența fotbalului european ar trebui păstrată.

„Având în vedere faptul că azi Curtea Europeană de Justiție s-a pronunțat în cazul Superliga, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, face următoarele precizări:

Decizia recentă a Curții Europene de Justiție în cazul Superligii nu trebuie să ne facă să uităm rolul și esența fotbalului în comunitate. Fotbalul nu este doar un joc, este un liant care ne unește prin pasiune și iubirea pentru sport, reprezentând un etalon de competitivitate și fair-play, ultima proprietate publică, a noastră, a tuturor.

Reclamă

Într-un context plin de provocări, trebuie să protejăm esența fotbalului european, care se hrănește din diversitatea și excelența fiecărei țări, inspirând generații, și modelul european al sportului, în cadrul căruia meritul sportiv este fundamental!

În cadrul UEFA și al FRF, suntem conștienți de necesitatea unui echilibru constant între valorile sociale și economice ale fotbalului. Trebuie să continuăm să ne consultăm și să lucrăm neîncetat alături de toți cei care împărtășim această viziune, suporteri, cluburi, ligi, federații, autorități naționale și europene, sponsori, media, pentru a ne asigura că avansăm pe calea corectă, protejând esența sportului de toți cei care tratează fotbalul doar din perspectiva interesului egoist”, este o parte a mesajului lui Răzvan Burleanu, postat pe frf.ro.

Reacţia dură a preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, după decizia istorică a Curţii Europene de Justiţie privind Super Ligii!

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a avut o reacţie dură după ce a aflat decizia Curţii Europene de Justiţie privind Super Liga. Proiectul poate să înceapă, a decis CJUE.

Reclamă 4 / 0/3

Ceferin a avut un discurs în care a criticat din nou acest proiect. Printre altele, preşedintele UEFA a fost ironic, afirmând că proiectul poate începe cât mai curând, dar cu… doar două echipe!

”Această hotărâre nu înseamnă o aprobare sau o validare a așa-numitei Super Ligi. Nu vom încerca să-i oprim. Pot crea ce vor. Sper să înceapă fantasticul turneu cât mai curând. Cu două echipe. Sper că știu ce fac, dar nu sunt sigur de asta. Fotbalul nu e de vânzare! Suntem uniți și ne vom proteja împotriva acestor atacuri. Suntem ofensați!”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, citat de Sky Sports.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și