Închide meniul

„Răzvan Burleanu, viitorul preşedinte UEFA?” Răspuns categoric dat de Ionuţ Lupescu

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 20:03

Reclamă
„Răzvan Burleanu, viitorul preşedinte UEFA? Răspuns categoric dat de Ionuţ Lupescu

"Răzvan Burleanu, viitorul preşedinte UEFA?" Răspuns categoric dat de Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu/ Hepta

Ionuţ Lupescu a oferit un răspuns categoric atunci când a fost întrebat dacă Răzvan Burleanu ar putea fi viitorul preşedinte UEFA. Fostul internaţional a declarat că se pot schimba multe lucruri până la alegerile de peste trei ani, menţionând faptul că 55 de preşedinţi pot candida pentru şefia forului european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu s-a luptat cu Răzvan Burleanu pentru preşedenţia FRF, în urmă cu şase ani. Alegerile au fost câştigate de Burleanu, cel care se află în fruntea Federaţiei încă din 2014.

„Răzvan Burleanu, viitorul preşedinte UEFA?” Răspuns categoric dat de Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu a activat în cadrul UEFA câţiva ani, şi s-a retras din funcţia pe care o ocupa în urmă cu trei ani. Întrebat despre posibila candidatură a lui Răzvan Burleanu la şefia forului european, fostul internaţional a declarat că există posibilitatea ca Burleanu să îi ia locul lui Aleksander Ceferin.

Lupescu a mai declarat, totodată, că multe lucruri se pot schimba până în 2027, mulţi preşedinţi de federaţii având posibilitatea de a candida, pentru a-l înlocui pe Ceferin.

„Am lucrat aproape 10 ani și am o relație bună cu el (n.r. cu Ceferin). Nu știu, abia am terminat cu UEFA, nu știu ce va fi (n.r. dacă se întoarce la UEFA)

Reclamă

(n.r. dacă s-a întâlnit cu delegația FRF la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor) Am stat de vorbă cu Mihai Stoichiță și cu Jerry Gane. Doar cu ei pot vorbi despre fotbal. Nu, nu l-am văzut (n.r. pe Răzvan Burleanu).

(n.r. dacă Burleanu poate deveni președintele UEFA) Nu știu. Mai sunt 3 ani. Se pot schimba multe lucruri, ați văzut declarațiile lui Ceferin. Este posibil, dacă este liber postUl UEFA sunt 55 de președinți care pot candida. Nu știu, nu mă preocupă”, a declarat Ionuţ Lupescu, conform digisport.ro.

Răzvan Burleanu, printre favoriţii la preşedinţia UEFA

Răzvan Burleanu se numără printre favoriţii la preşedinţia UEFA! Aleksander Ceferin, actualul preşedinte al forului european, a anunţat că nu va mai candida la următoarele alegeri, din 2027. Mai multe nume au fost vehiculate pentru alegerile de peste trei ani, printre care şi numele lui Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Figo este un alt nume vehiculat de presa din Spania. Fostul mare jucător portughez a candidat în trecut la preşedinţia FIFA, în 2015, împotriva lui Sepp Blatter, dar s-a retras în cele din urmă. „Figo are multe contacte şi a fost în permanenţă aproape de Ceferin de când acesta a ajuns preşedinte”, au notat spaniolii.

Predrag Mijatovic, fostul jucător şi director sportiv al lui Real Madrid, se află şi el pe această listă. „Consilierul lui Ceferin, cu multe legături la UEFA şi cu influenţă în luarea deciziilor, pe lângă faptul că sunt amândoi balcanici”.

Al treilea nume de pe listă este cel al lui Zvonimir Boban, fostul jucător al Milanului, care a avut funcţii importante la FIFA şi UEFA. În ianuarie 2024, el şi-a dat demisia din funcţia de director al fotbalului: „Demisia sa poate însemna două lucruri: s-a grăbit şi a ratat o oportunitate uriaşă sau prin această demisie l-a forţat pe Ceferin să nu mai candideze”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și