Închide meniul

Răzvan Lucescu, anunţ despre Mircea Lucescu după calificarea în „optimile” Conference League: „Am vorbit de trei ori cu el la telefon”. Ce i-a transmis tatăl său, care e blocat la Kiev

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2022, 10:38

Răzvan Lucescu, anunţ despre Mircea Lucescu după calificarea în „optimile Conference League: „Am vorbit de trei ori cu el la telefon. Ce i-a transmis tatăl său, care e blocat la Kiev

Răzvan Lucescu, anunţ despre Mircea Lucescu

Profimediaimages

„Il Luce” este blocat la Kiev după ce Rusia a invadat Ucraina. Cel mai titrat tehnician român a evitat să fugă din ţară de îndată ce s-a întors cu jucătorii săi de la Dinamo Kiev din cantonamentul avut în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, detalii despre situaţia lui Mircea Lucescu

Răzvan Lucescu a recunoscut că a fost încontinuu cu gândul la tatăl său, care trece prin clipe teribile. A dezvăluit că Mircea Lucescu a fost în continuare cu gândul la fotbal şi i-a transmis că e important ca PAOK să îşi continue experienţa europeană.

Mă gândesc mereu la tatăl meu, care e în Ucraina. Am vorbit de trei ori cu el astăzi (n.r. ieri) la telefon. Mi-a spus că, pentru el, cel mai important e ca PAOK să se califice: «Învinge pentru mine!». Asta îl va face să se simtă bine”, a declarat Răzvan Lucescu.

Mircea Lucescu se află încă la Kiev, după ce Rusia a invadat Ucraina. Antrenorul lui Dinamo mai poate pleca spre România doar cu maşina. Arcadie Zaporojanu a anunţat că echipa a revenit din Turcia luni, cu câteva zile înainte de decizia lui Vladimir Putin.

E linişte, frumos nu pot spune. Liniştea e amăgitoare. S-au auzit nişte bubuituri la cinci dimineaţa, dar eu dormeam. Ne îngrijorează, dar nu dăm bir cu fugiţii. Am rămas pe poziţii ca să dăm un semn de încredere şi fotbaliştilor şi famiilor lor, cu copii mici. Vrem să vadă că suntem alături de ei.

Reclamă

Mircea Lucescu e încrezător în sine. Dacă o să plecăm, doar varianta cu maşina e valabilă. Nimeni nu poate da garanţii. Campionatul s-a întrerupt. Avem 3 zile fără antrenament. Sunt mulţi oameni care se refugiază de oraş. Sunt cozi. Se duc spre vestul Ucrainei”, a spus Arcadie Zaporojanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Ce a declarat Mircea Lucescu de la Kiev

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo. Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat.

Nu mă întorc în România acum, mai aștept. Nu sunt eu cel mai important, am ajuns la o vârstă. Vom lua în curând o decizie pentru că jucătorii mei sunt speriați.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament.”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și